Nekaj ​​za študente: mobilna aplikacija "Flippy Campus"

Ok mojih čudovitih bralcev, zato imam nekaj vznemirljivega za svoje študente ... ... aplikacija, imenovana "Flippy campus", je bila pripravljena samo za vas. Aplikacija je bila zasnovana tako, da deluje tako kot tradicionalna oglasna deska.

Od gospod Amishaddai Ofori, vodilni razvijalec:

Aplikacija je bila zasnovana tako, da deluje tako kot tradicionalna oglasna deska. Vodstvo v organizaciji je objavilo svoja obvestila na tabli, vendar je bilo vse enostavno. Se prijavite za izvršnega direktorja določenega oddelka, kadar imajo identifikacijo, na aplikaciji in vsakemu študentu, ki je naročil na njegov oddelek, samodejno dobi obvestilo.

Prvotni zagon te prijave je bil na Univerzi v Gani, najprej smo šli na oddelek, predstavnike seveda, predsednika SRC in vsakega izvršnega direktorja, ki je odgovoren za posredovanje informacij, ker vedo, kaj pomeni dajati komunikacijo od zgoraj navzdol. Včasih gremo z njimi v razrede ali dvorane, da bi študentom povedali o tem. V aplikaciji je možnost deljenja, tako da če prenesete aplikacijo, jo lahko daste v skupno rabo s prijatelji, Whatsapp ali imenikom itd. To bo tudi ljudem povedalo več o aplikaciji.

V bistvu smo začeli na ravno podlago, zdaj pa smo dodali funkcijo, imenovano vroče teme. V vročih temah se učenci pogovarjajo o tem, kaj je trend v kampusu in komentira. Obstaja posodobitev, ki prihaja iz aplikacije glede dogodkov, ki se dogajajo v kampusu v tednu. To kaže kot opomin za te dogodke.

Tukaj je video, ki prikazuje delovanje aplikacije:
Prav tako se glasi: TECNO outsells Samsung, da se je številka 1 mesto v Nigeriji, Gani

Mobilno aplikacijo so razvili g. Amishaddai Ofori in njegova ekipa (David Mumuni, Gideon Boateng, Bright Ahedor) v podjetju Accra Gana za talilne vode.

Osebno menim, da je ta aplikacija tu, da ostane v smislu, da študente upošteva, ker jim stvari olajšajo. Torej, če je flippy kampus trenutno na vašem kampusu, se dobro pridružite in uživajte v izkušnjah, in če ni, se dobro predstavite.

V bistvu omogoča univerzitetnim študentom v Afriki izmenjavo informacij z lahkoto in brezplačno. Z dirkalnimi učenci lahko delijo napoved, vam omogoča, da veste, kaj se dogaja v vaši dvorani, oddelku in razredu, prihranite časovni razpored in se opomni na kviz in izpit. Ni vam treba več hoditi do dolgočasne oglasne deske, temveč preprosto prestavite informacije svojim prijateljem. Trenutno je na voljo na univerzah Legon, UCC, Knust in Ashesi ter na drugih univerzah, je na voljo le v trgovini iger zdaj ... .for more info, obiščite WWW.FLIPYGH.COM

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here