Nekaj, ki se bo iskalo naprej

Pred nekaj minutami je nekdo, ki me je "srečal" šele letos, povedal naslednje:

Ker sem te spoznal, vedno imam to samozavest, da sem tudi jaz lahko boljši. Daj mi nekaj, s čimer se veselim.

Tako sem počaščen, da se lahko navdahnem za ljudi na kateri koli ravni in od vsakršnega sprehoda življenja. Medtem, ko se počutim zelo izpolnjeno, delam, kar delam, ne mislim, da sem dosegel. Počutim se izpolnjeno, ker sem se odločil, da se zabavam, da delam tisto, kar imam rada - uživam v potovanju na poti do svojega cilja. Življenje je prekratko, da živimo samo za cilj. Živi za tako izkušnjo, potovanje in cilj skupaj.

Obstajajo dnevi, ko se mi ne zdi, da gredo, vendar pa grem na vse isto. Tukaj mi ni enostavno, vendar nadaljujem. Nihče ni rekel, da bi bilo enostavno. Torej, če ste trenutno na trdem mestu, se borite in se sprašujete, če se bodo stvari iztekle desno, morda vas to morda tudi malo spodbudi. Vsako jutro vstani in naredi ta dan štetje. Včasih je obremenitev težka. Včasih je cesta groba. Kaj pa delamo? Vedno pritisnemo.

2012 je konec in nekateri od vaših ciljev verjetno še niso izpolnjeni. Pa kaj? Morate razumeti, da ste vredni veliko več kot vaši cilji. Če še niste dosegli teh ciljev, ne zmanjšate svoje vrednosti. Drži se. Nadaljuj.

Z vsemi sredstvi poskrbite, da boste imeli nekaj, s čimer bi se radi veselili.

Prav tako se glasi: Airtel razkriva klub 10, nov paket za nigerijske mladine

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here