Nekatere zanimive uporabe za stare pametne telefone

Ko kupite nov pametni telefon, vas morda skuša znebiti starega telefona. Vendar pa lahko s svojimi starimi pametnimi telefoni, ki vam prihranijo tako čas kot denar, lahko naredite nekaj kul stvari. Prav tako bi pomagali okolju. Tukaj je nekaj zanimivih uporab starejših pametnih telefonov:

  1. Uporabite svoj stari telefon kot daljinski upravljalnik : pametne telefone lahko uporabljate kot daljinski upravljalniki v redu. Vendar pa ne mislite, da bi uporabljali telefon samo kot daljinski upravljalnik. Ampak potem, ko imate nov telefon, vam ni treba hoditi s starim. Torej, tudi vi ga lahko uporabite kot daljinski upravljalnik. V Trgovini Play je veliko aplikacij za daljinski nadzor, zato jih preizkusite.
  2. Iz svojega telefona lahko naredite namensko budilko . Prenesite dobro aplikacijo za alarm, omogočite način snemanja v nastavitvah zaslona, ​​nato pa telefon postavite na stojalo telefona za svoje posteljo.
  3. S svojim pametnim telefonom se lahko pridružite omrežju telefonov, računalnikov in konzol po vsem svetu. Ta mreža tvori superračunalnik, ki ga Univerza Stanford uporablja za simulacijo zlaganja proteinov. Zlaganje proteinov je fizični proces, skozi katerega beljakovinska veriga dobi svojo 3-dimenzionalno strukturo. Zdaj znanstveniki še popolnoma ne razumejo, kako to deluje. Ena stvar, ki jo poznamo zdaj, je, da je beljenje beljakovin povezano z razvojem Alzhemerjeve bolezni, Parkinsonove bolezni in številnimi vrstami raka. Vse, kar morate storiti, da se pridružite tem superračunalniku, je prenesti aplikacijo Folding @ Home in jo pustiti na starem telefonu.
  4. Stari telefon lahko uporabljate kot nadzorno kamero . To je še posebej uporabno, saj ima veliko naših pametnih telefonov res dobre fotoaparate. Prenesite aplikacije za nadzor, kot sta Salient Eye ali Trackview na svoji napravi in ​​jo nastavite.
  5. Uporabite ga kot MP3 predvajalnik : veliko nas igra skladbe na naših pametnih telefonih. Vendar pa niso vsi razmišljali o uporabi telefona samo za predvajanje glasbe. Ko v telefonu ni nič drugega, ga lahko uporabite kot predvajalnik glasbe. Prav tako lahko telefon uporabljate izključno za gledanje videoposnetkov. Pomislite na to kot prenosni sistem za domači kino. Prepričajte se, da vse ostalo počistite na telefonu, da ustvarite prostor za svoje glasbene in video datoteke.
  6. Če za vaš avto nimate antene GPS, lahko uporabite svoj star telefon kot enega. Prenesite si dobro aplikacijo za navigacijo, na primer Google Zemljevide, in prenesite vse zemljevide brez povezave, ki jih potrebujete. Nato priključite telefon na svoj avto ali kolo, in ste nastavljeni.
  7. Stari stari pametni telefon lahko uporabljate tudi kot modem ali WiFi dostopno točko . Ko se naročite na ustrezen načrt podatkov, morate le vklopiti mobilno dostopno točko in povezati katero koli drugo napravo, ki jo želite.
Prav tako se glasi: Prvo svetovno prvenstvo v AI je tukaj

To so samo nekatere stvari, ki bi jih lahko naredili s starimi pametnimi telefoni. V pripombah nam lahko sporočite nekaj svojih lastnih uporab.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here