Pogled SOLO: Oglejte si najnovejše filme na napravi Android

Sinoči sem imel dober čas na zabavi SOLO View na Radisson Blu. Bilo je kul zvečer pijač, zrezkov, zvezd in zabavnih ljubiteljev. Celo fotografije imam z dvema mojima najljubšima zvezdicama Tinsel, vendar to ni ravno zato, ker ste tukaj. Kaj se je zgodilo je, da se je SOLO View končno začel.

Enostaven dostop do tonov filmov
SOLO View je storitev, ki vam omogoča prenos tisoč ur najnovejših lokalnih in mednarodnih filmov in TV-oddaj v vaši mobilni napravi. Ne skrbite glede hitrosti prenosa. SOLO je ustanovil več kot 80 SOLO Kiosksov po vsej državi, ki zagotavljajo WiFi dostop, posebej za prenos filmov po vaši izbiri iz storitve. SOLO trdi, da je njihova rešitev SOLO HotSpot polna dolžina filma mogoče prenesti v manj kot 4 minutah in se enostavno plača za uporabo predplačniških kartic SOLO. Prenosni filmi ostanejo v napravi dva tedna.

Vse naprave Android
Ampak ... ..prostaj vseh ... .SOLO View je zdaj na voljo kot aplikacija, ki jo je mogoče prenesti v Googlu Play, zato jo lahko vsi uporabniki Android uporabljajo na svojih napravah. Menim, da je to pametna poteza SOLO. Torej, od tokrat dalje, SOLO View ni več omejen samo na pametne telefone SOLO.

In zbirka SOLO je samo pihanje. Poleg filmov so gostje ob zadnjem večeru zabeležili odlične skladbe - vključno z zelo redkimi starimi školjkami. Resnično dobre stvari. Osebno se prodajajo v SOLO Music in SOLO View. Veste, kako ljubim svojo glasbo in filme.

Podjetje Too
Ampak potem postane še bolj zanimivo. SOLO View ponuja tudi "Money Matters", predstavitev, ki daje uporabnikom vpogled v uspešne podjetnike, finančne vlagatelje in svetovalce o osebnih financah in več.

Prav tako se glasi: Toshiba Thrive - pregledovanje roke

SOLO View je na voljo za Android 4.1 in novejše. Prenesite SOLO View

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here