SOLO S500 Pregled: Medijska hiša v roki

SOLO S500 je vodilna naprava blagovne znamke SOLO. Zgrajen je bil z obljubo, da se prisluhnejo srcem glasbe, ki ljubijo Nigerijce, in nam ponujajo glasbo in medije po dostopni ceni. Ali prinaša obljubo? To vprašanje je, za katerega upamo, da bomo odgovorili s tem pregledom. Hitro si oglejmo njegove specifikacije.

Tip kartice: Mini-SIM / Dual SIM

Objavljeno: julij 2014

Dimenzija: 143 x 72, 5 x 8, 6 mm

Zaslon: 5, 0 cm HD IPS, 1280 x 720 slikovnih pik (320 ppi)

Pomnilnik: 8 GB, plus reža za micro SD kartico

Fotoaparat: 8MP nazaj z LED bliskavico, 2.0MP spredaj

OS: Android 4.3 Jelly Bean

Chip set: Qualcom 8212

CPU: Quad-core 1.2 GHz

GPU: Adreno-305

RAM: 1GB

Radio: Da (z FM-snemanjem)

Baterija: 1.800 mAh

Prednosti:

  • Nice Slim Build.
  • Sharp Display.
  • Dober mono zvočnik.
  • Enostaven dostop do ton glasbe in video posnetkov.

Zasluge: zaslon enostavno opraska

  • Povprečna življenjska doba baterije.

Odstranjevanje / strojna oprema in načrtovanje:

Vsebina prodajnega paketa SOLO S500 je enaka kot vsak drug generični telefon Android. Imate stenski polnilnik USB, kabel USB, par slušalk in knjižice.

Ta telefon ima lepo delno podolgovato obliko. Robovi so rahlo zaobljeni, pri čemer imajo zgornji in spodnji del zaslona rahlo krivuljo. Ob straneh je svetlo rjava obloga.

Programska oprema:
Tukaj imamo Android Jelly Bean 4.3 OS pod njim. Operacijski sistem je skoraj brez zalog. Prostor za shranjevanje 8 GB je bil razdeljen na 3, 6 GB za namestitev aplikacije in 3, 4 GB za notranje shranjevanje. Prikaz slike:

Prav tako se glasi: musliman in pripravljen na poroko? Dajte tej priložnosti za muslimansko udejstvovanje

Zaslon / kamera
Zadnja kamera tega telefona ustvarja dostojne slike na dobro osvetljenih področjih, potem pa senzor oddaja zrnat / hrupen učinek, še posebej, če poskušate povečati. V temnih situacijah, tudi pri LED bliskavi, je izhod kamere grozen. Na dobri strani se sprednja kamera ni razočarala, kar je povzročilo zelo jasne in ostre samozavesti.

SOLO S500 ponuja 5-palčni HD IPS zaslon z ločljivostjo 1280 x 720 slikovnih pik. Gostota pikslov je 320 ppi. Zato je zaslon jasen in oster. Čeprav imamo tukaj slabo berljivo sončno svetlobo, so koti gledanja odlični.

Zvočnik
Mono zvočniki tega telefona, ki so nameščeni na zadnji strani te naprave, so odlično izvedli. Glasen je in kakovost zvoka je super, veliko boljša od tistega, kar smo videli v Infinix Hot.

SOLO View

SOLO View je aplikacija vnaprej nameščena na telefonih SOLO in je bilo rečeno, da ponuja veliko zbirko filmov, ki jih lahko prenesete in gledate na svojem mobilnem telefonu. Preizkušali smo storitev, tako da obiščemo eno od krajev za dostop do SOLO, kjer lahko uporabniki nastavijo svoje račune SOLO View in prenesejo filme na svoje mobilne naprave.

Odpravili smo se na enega od centrov v Ikeji, kjer je telefon samodejno zaznal SOLO Hotspot. Nato smo nadaljevali z nastavitvijo računa, posodobili aplikacijo SOLO View na najnovejšo različico in nato nadaljevali z dodajanjem PIN-kodov za uveljavljanje s plačanimi karticami SOLO. Prodajalec SOLO je bil zelo koristen.

Prijavljanje je bilo vetrično. Nato smo nadaljevali s prenosom filma - Anomaly - ki stane N350.

Prav tako se glasi: Throwback: 10MB PC je bil nekoč dogovor!

Omrežje je bilo hitro, v nekaj minutah pa je bil prenos zaključen. V razdelku knjižnice aplikacije smo lahko dostopali do tega filma in gledali film brez povezave.

SOLO Pogledi so ton filmov. Še ena dobra stvar je, da lahko nigerijske TV oddaje prenesete in gledate brezplačno. Storitev SOLO View deluje tako dobro, priporočam, da jo poskusite. Aplikacija SOLO View je na voljo tudi v trgovini Google Play za telefone, ki niso SOLO.

SOLO glasba

SOLO Music je druga medijsko osredotočena storitev podjetja SOLO, ki prinaša glasbo naravnost do nasvetov s prstom. To aplikacijo mi je bilo všeč s poti. Pri prvem zagonu je zahteval posodobitev, ki sem jo izvedla v trgovini Google Play.

Odprtje je bil predstavljen s številnimi pesmi, tujimi in mednarodnimi. Lahko jih pretočno predvajate ali jih prenesete, če jih želite igrati brez povezave. Vse pesmi so na voljo brezplačno. Koncept je super! In dobro deluje z res dobrimi zvočniki na tem telefonu.

Razno
Kotni koti so dobri na SOLO S500. Ne glede na to, kako ga nagnete, imate jasen pogled na to, kar iščete. Jasnost klica je jasna. Podpira 3G samo na SIM 1, pri čemer je SIM 2 prisiljen na 2G. Uspešnost, aplikacije in igre so tekle brez težav. SOLO S500 ima povprečno življenjsko dobo baterije. Majhna 1800 mAh baterija lahko traja približno 9 ur stalne 3G brskanja, zato vam zagotovo potrebujete moč, da si zagotovite najboljše iz te naprave. Opazili smo tudi, da ta naprava podpira FM-snemanje.

Preberite tudi: Novi pametni telefon BlackBerry Curve za prevzem

Končne besede:
Ta telefon je prijeten, dobro videti in zelo priporočljiv za ljudi z velikim apetitom za medijske vsebine. SOLO prinaša obljubo, da nam bo prinesla poceni in cenovno ugodno glasbo in video posnetke. Vendar bi to lahko storili bolje z izboljšano strojno opremo na tej napravi. Ne moremo prezreti vseh drugih pomanjkljivosti, vendar 1800 mAh na štirikolesnem Androidu v letu 2014 (ali žal, 2015), ki je vodilna naprava za to zadevo, ni čisto privlačna.

V poštenosti do njih je SOLO dejal, da njihov poudarek ni na surovih očeh, temveč na vsebini, dostavi storitev in funkcionalnosti, ki so jih dostavili. Na koncu, to je vse, kar je resnično pomembno.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here