SOLO S350 prihaja MOBILITY Towers

Včeraj popoldne je proračunski SOLO S350 Android pametni telefon utrl v našem kotičku mesta in se ustavil pri MOBILITY Towers. Z nami bo preživel nekaj časa, zato vam bomo lahko v celoti pregledali. To je medijsko osredotočen telefon, kot je njegov večji brat, S450. To pomeni, da vam ponuja SOLO Music in SOLO View - neomejen dostop do knjižnice v višini 20 milijonov pesmi in tonih filmskih naslovov.

V paketu je tudi kartica Airtel SIM / micro-SIM. To imenujem inovativno. Če je vaš telefon mikro-SIM, preprosto odprete kartico mikro-SIM in jo uporabite. Če vaš telefon uporablja standardno režo za kartice SIM, pustite mikro-SIM v običajnem okvirju SIM in ga potisnite v telefon. Druga omrežja bi morala to kopirati. Ampak kaj je najboljše o svežnju Airtel je, da vam daje brezplačno 500MB mobilnega interneta mesečno 12 mesecev.

Vse to dobro deluje v teoriji - S350, vgrajene medijske storitve in povezani internet. Vprašanje je, kako bo S350 izvajal vsakodnevno uporabo? Ali bodo te storitve dosegle svoje račune? Kako bodo prepričljivi? Veste, kako Gospod Mickel ljubi svojo glasbo in filme. Da; Bom prisilil S350, da vidim, če lahko pretvori mene in mnoge od vas tam.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here