Uporabniki socialnih medijev imajo radi svoje kamere

V zadnjem času sem preživel nekaj časa skozi slike na socialnih medijih. Povsod, kjer se je obrnil, so bile slike. Impromptu slike. vnaprej načrtovane slike. Čudne slike. Sladke slike. Lame slike. Neverjetne slike. Vse vrste slik. Vsepovsod so bile slike. Resnica je, da socialni mediji v veliki meri uspevajo zaradi slik - in slike tvorijo velik del teh.

Morda bi bil samo jaz, v tem primeru boste morda morali humorirati, vendar se mi zdi, da brez kamere manjka zelo živahen del socialnih medijev. Vidite, ko sem po sliki šel skozi sliko, jih je večina med njimi - več kot 90%, kolikor sem lahko videl - vzeli s pomočjo mobilnih telefonov. Ni bilo preveč fotografij, posnetih z namenskimi kamerami. Družabni mediji so lahko revolucija, ki jo imenujemo, vendar pa to revolucijo poganja kamerapon. Družabni mediji poganja kamere, ne kamere. Seveda bo nekdo rekel, da se družabni mediji poganjajo z mobilnimi napravami, in to bi bilo pravilno. Vsaj v teh delih.

Ta članek sem že napisal v osnutku in se nato prijavil v Jessejev status Google+, ki se glasi:

Ljudje imajo radi veliko vizualne vsebine na socialnih medijskih omrežjih; umetnost, fotografija, infografika. Opazoval sem.

Tukaj: veliki možgani mislijo (ali opazujejo) enako. Temelji tega članka. Da; Ljudje radi o vizualnih medijih v socialnih medijih in ugibajo, kakšen je prevladujoči vir teh vizualnih slik - kameraponov! Predstavljajte si Facebook, Twitter, Tumblr in Pinterest brez vseh teh hitrih fotografij z kameraponi. Predstavljajte si Youtube brez neštetih videoposnetkov iz kameraponov. Del užitkov socialnih medijev je zmožnost, da vzamete naključno fotografijo in jo delite takoj (ali včasih kasneje) za prijatelje, družino in tujce (da, tujci), da se prebudijo.

Prav tako se glasi: BlackBerry Curve 9320 sprehaja v mobilne stebre

Družabni mediji ne bi bili pol zabave danes brez vizualnih elementov. Družabni mediji ljubijo kamero. Uporabniki socialnih medijev imajo radi svoje kamere. Moja žena je primer. Ni geek in nikakor ni tehnično nagnjena, vendar je na številnih socialnih omrežjih. Ko ji dobim nov telefon, vedno sprašuje o kameri. Želi vedeti, ali ima telefon kamero in kako dobro je fotoaparat. Vidite, njene profile slike je treba med drugim stalno posodabljati. Ljubi njen kameraphone.

Dolgo živi družabni mediji. Že dolgo živi kamero.

Izvirni naslov: FreeDigitalPhotos.net

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here