Snapdragon Flight je tudi Qualcomm's push za moči brezpilotna letala

Če želimo omeniti najpomembnejše svetovne proizvajalce čipov za pametne telefone, se nam spomni Qualcomm. Če niste vedeli prej, so tisti, ki proizvajajo čipe, ki porabijo večino telefonov, ki jih vidite danes.

Včeraj je v izjavi za medije Qualcomm napovedal Snapdragon Flight. To je nov čip, namenjen potrošniškim letalom in aplikacijam v Robotiki. Qualcomm trdi, da bo podjetje, ki izdeluje brezveze, Yuneec prvi, ki bo vzorčil novega procesorja. Čip je že na tleh, da lahko OEM uporabljajo, vendar ga bomo videli v izdelkih do prvega četrtletja prihodnjega leta.

Raj Talluri, višji podpredsednik za upravljanje produktov pri podjetju Qualcomm Technologies Inc., je povedal:

"Danes so brezžični drogovi izdelani iz večdelnih prodajalcev, ki zagotavljajo ločene rešitve za fotografijo, navigacijo in komunikacije, kar povečuje stroške in večino potrošniških breznadežev"

"Qualcomm Snapdragon Flight združuje tehnologije, ki so mobilno industrijo opredelile na eno ploščo, kar proizvajalcem OEM omogoča, da izdelujejo brezžične lete, ki so lažji, manjši, enostavni za uporabo in dostopni z dolgim ​​življenjskim ciklusom baterije in vrhunskimi funkcijami."

Z govornimi specifikacijami bo novi čip podpiral 4K video snemanje, Dual-band WiFi in Bluetooth 4.0. Novi čip ima tudi barometer s pristanišči za dodatne senzorje. Vključena je tudi tehnologija za hitro polnjenje. Kaj lahko naredimo s tem? Upajmo, da naslednje leto ne bomo videli ogrevanja

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here