Smooth Preklapljanje med tekočimi aplikacijami v sistemu Android

Ena od odličnih funkcij, ki jih ima Android OS je njegova sposobnost večopravilnosti. To pomeni, da lahko hkrati imate več aplikacij brez težav. Kljub temu sem ugotovil, da mnogi uporabniki Android, zlasti novi uporabniki, niso izkoristili te funkcije.

Kakor koli že sem bil nekoč takšen. Ko sem prvič začel uporabljati tablični računalnik s sistemom Android, sem začel z zapiranjem ene aplikacije pred preklopom na drugo. Nato se nisem popolnoma zavedal sposobnosti večopravilnosti Android OS.

Gumb Domov na napravi je eno od orodij Android za večopravilnost. Če želite preklapljati med tekočimi aplikacijami, sledite spodnjim navodilom:

  • Pritisnite in držite gumb Domov na napravi nekaj sekund
  • V pojavnem oknu so ikone aplikacij, ki se trenutno izvajajo v napravi
  • Izberite aplikacijo, ki jo želite preklopiti.

Vseeno morate zagotoviti, da imate nameščene programe za preklop na. Če želite odpreti drugo aplikacijo, ne da bi zaprli trenutni, morate najprej pritisniti gumb za domačo stran. To vas bo pripeljalo do začetnega zaslona in še vedno zapustilo vašo trenutno aplikacijo.

V nekaterih napravah s sistemom Android se s pritiskom na gumb Domov samo nekaj sekund prikaže seznam najbolj uporabljanih aplikacij. V napravi preizkusite zgornje in odkrijte, kaj deluje za vašo napravo. Vendar pa pustite komentar spodaj, če doživite kakršnokoli napako pri izvedbi tega.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here