Hitri pregled Smartwatch: Samsung Galaxy Gear 2

Od svoje izdaje so se pametne ure počasi razvijale. Pridobivanje boljše pri vsaki ponovitvi, čeprav ne moremo reči, da je še Uhuru. Samsung Galaxy Gear 2 je bil že nekaj časa - več kot leto dni, da je natančen, in sem bil le primeren za hiter pregled z eno enoto.

G. Mo je nedavno pregledal VAWLT S29 in vprašal, ali so pametne ure dopolnile svoje pametne telefone. Rekel bi, da še vedno obstaja dolga pot. Tukaj so moje ugotovitve o Galaxy Gear 2.

Strojna oprema

Gear 2 izgleda kot vsaka druga elektronska opazovalka, čeprav pametnejša. Telo ima kovinski okvir z gumijastimi ročaji, medtem ko je sponka ali sponka iz sijoče kovine. Na voljo je z dodatnim paketom, ki nosi polnilno vtičnico microUSB. Imamo 1, 6-palčni AMOLED zaslon, gumb Home / Power na spodnjem koncu, nato fotoaparat in zvočnike na drugem koncu. Nima kartice SIM ali reže za Micro SD kartice. Oglejte si celotne specifikacije TUKAJ.

Funkcionalnost

Galaxy Gear 2 je omejen le na Samsungove vodilne (in njihove mini) naprave, boste morali koreniti in narediti še nekaj drugih hacksov, preden bo deloval na drugih Androidsih. Pregledovalna enota je bila seznanjena skupaj z Galaxy S5 Mini. Deluje z zaščiteno aplikacijo Gear in je nenehno seznanjena s telefonom prek Bluetootha.

Klice lahko opravljate in sprejemate, čeprav morate biti v območju Bluetooth. Navigacija se izvaja s pomikanjem desno, levo, navzgor in navzdol. Na začetni zaslon se lahko vrnete od koder koli, tako da pritisnete strojni gumb pod prikazom. Obstajajo dostop do obvestil, dnevnikov, klicateljev, stikov, nato še veliko drugih funkcij, s katerimi je.

Preberite tudi: Specifikacije Lenovo A328

WatchON Remote (za krmiljenje naprav), S Voice, Glasovno beležko, Pedometer, srčni utrip (za štetje srčnega utripa na minuto) in Sleep (spremljanje spalnih časov) so med številnimi uporabniškimi aplikacijami v tej uri. Nima brskalnika. Razen če morda ne boste morali prenesti aplikacije.

Multimedija

Ima predvajalnik glasbe, ki presenetljivo prinaša res dober zvok. Glasnost je tudi glasna in jasna tudi za glasovne klice. Ima kamero, ki je res grozna. Čeprav je resolucija nastavljiva na 1080p, je proizvodnja preveč zamegljena. Tukaj je vzorec fotografije OnePlus One.

Razno

Gear 2 je nenehno seznanjen z vašo napravo, zato je bolj ali manj neuporabna, ko je prepuščena samostojnosti. Slike na napravi se takoj pojavijo na napravi. Klicate lahko le, če je vaša naprava v območju Bluetooth. Baterija vas lahko popelje skozi 2 do 3 dni povprečne uporabe. Toda če aktivno uporabljate, traja le približno 24 ur.

Končne besede

Gear 2 je samo razširitev vašega pametnega telefona in ne zamenjava. Pomaga vam, da prikažete čas, obenem pa vas držite. Ne samo, da je to še ena kul naprava, s katero lahko prikažete. Tehnologija Smartwatch je še vedno nedotaknjena in ne bo prekinila segmenta pametnih telefonov kadarkoli.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here