Smartwatch je odlična ideja, ampak ...

Smartwatch je pametni telefon, zapakiran v obliki ročne ure. To je najbolj osnovna opredelitev, s katero se lahko lotim. Vzemite ročno uro in v njej postavite mobilni operacijski sistem, zmožnost mobilnega telefona, predvajanje medijev in drugo ter imate pametno ure. Ali vsaj to bi morala biti.

Mislim, da je smartwatch odlična ideja. Všeč mi je, da imam nekaj velikega, medtem ko ven in približno. Sovražim prenašanje prenosnih računalnikov, prenosnih računalnikov in celo tabličnih računalnikov, razen če mi to ni treba. So breme. Potujem ultra lite. Lahko začnete spoznavati, zakaj mi ideja o pametni uri privlači veliko časa. Niti ga ne držim ali nosim. Obleko zjutraj nosim za dan in pozabim na to. Je to mogoče? Razen, če grem na kopanje, nič. Verjetnost, da se pametno ura spusti in poškoduje? Razen, če se v tajni službi ne registriram kot posebni agent, nič.

Ampak, če ste spremljali novice o pametnih ušesih, se zavedate, da tisti, ki se potiskajo, nimajo zmožnosti mobilnega telefona. Pravzaprav jih morate povezati prek telefona Bluetooth, da jih lahko pokličete. Dóh! So zgolj pripomočki Bluetooth? Torej sem sanjal? Morda pa tudi ne. BURG SmartWatch je prvi na svetu pametni telefon z vgrajeno režo za kartice SIM, ki vam omogoča, da jo uporabljate kot neodvisen telefon. Prvi OS Android 4.0 so sedaj v proizvodnji in lahko storijo vse, kar lahko moj pametni telefon. Zdaj, to je prava pametnjaka.


Tukaj je njegov kratki opis specs:

Preberite tudi: iTel iNote Beyond 3G je pravkar prispel MOBILNOST

- 1, 54-palčni zaslon 240 × 240 pik
- Android 4.0 OS
- Reža kartice SIM
- telefon
- sporočanje
- multimedija
- Micro SD u [p do 32 GB
- WIFI, Bluetooth 3.0, GPS
- 2, 0 mega pixel fotoaparat
- priključne slušalke
- snemalnik

Vsaka pametna ura, ki je samo pripomoček za pametni telefon, ni v mojih knjigah. Apple's prihajajoči iWatch in Samsung Gear ne mečejo zame. Raje bi imela pametni telefon in nosil slušalko Bluetooth, kot pa bi imela večjo kombinacijo pametnega telefona in pametnega telefona. Kar se mene tiče, sta obe pametni ušesi, ki sta jih pritisnili Apple in Samsung, navadna ure, ki sta odvisna od pametnega telefona. Nisem prepričan, kako pameten je, da jih naredi.

Dokler ne morem dobiti roke na pravilno pametno čiščenje, kot je opisano v tem članku, ne hvala.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here