Svet pametnih je tako zaskrbljujoč prav zdaj

Da; pametni svet je zdaj tako dolgočasen. Ta izjava je lahko šok za tiste, ki ste pri izdelavi iOS-Android, in to je vse, kar ste videli. Ampak enkrat nekoč, je bil pametni svet z veliko navdušenja. Imeli smo Symbian UIQ, Symbian S60, Symbian S80 (vse tri so bile zelo različne v UI in okusu strojne opreme), BlackBerry, Windows Mobile Professional, Windows Mobile Smartphone, Maemo in Palm OS - vsi ponujajo izrazito različne uporabniške vmesnike in strojne oblike in zmogljivosti. Nekoč je bilo zabavno in navdušenje, ki se je rodilo iz raznolikosti in prava izbira. Zdaj, vse kar imamo ... so neidentični dvojčki, Android in iOS. In plošče.

Ali ste pravkar rekli, da imamo samo Android in iOS? Da; Jaz sem.

Lahko rečete, da imamo Bada. No, to mora biti na planetu Neptun. Vsak operacijski sistem, ki ne vidi novih naprav, zlasti v obdobju 12 mesecev, dejansko ne obstaja. Avgust 2011 je bil zadnji čas, ko je bil telefon Bada OS sproščen. Vidiš, kaj mislim? Zadnji ples Belle je bil 808 PureView, ki se je začel februarja 2012. V naslednjih treh mesecih lahko rečemo, da Belle dejansko ne obstaja.

Oh, ja; razmišljate, da sem zapustil Windows Phone 8; prav? Da; Jaz sem. Windows Phone še ni tukaj. Dokaži mi narobe: pojdi ven, pojdi v svojo najljubšo mobilno trgovino in naročite pametni telefon Windows Phone. Vsaj kjer živim, v enem prodajalniku ni nobenega pametnega telefona Windows Phone 8. Kjerkoli v Nigeriji. Takoj zdaj.

Prav tako se glasi: Photos: 2018 Toyota Camry je razred še enkrat!

Povsod gledate, Android, Android in še več. To je, kot da gredo v supermarket in vse, kar vidite, je kruh, kruh in več kruha. Bog ne daj. Da, Sony Android, Samsung Android, LG Android, Motorola Android in Tecno Android. Android je na koncu dneva. To je kot Agege kruh, narezan kruh, pšenični kruh, kruh s sladkim fižolom in mesni kruh. Bleh.

Že za novo vino

Vem, da pričakujemo nove igralce, in v njej leži moje upanje za odrešitev iz tega zelo dolgočasnega sedanjega stanja in upam, da ne bom umaknil, preden bi naprave iz teh igralcev udarile po ulicah. Ne morem čakati na Blackberry 10 (v upanju, da bo RIM dobil prav), Tizen OS, Firefox OS in Sailfish OS. Zdaj, ne moti me glede ekosistemov in aplikacij in vse to. Stvarno me ne zanima. Hočem samo nove igrače, ki izgledajo in delujejo drugače od tistega, kar je zdaj na voljo. Upamo, da te nove platforme lahko dajo res različne uporabniške vmesnike in vse, kajti na žalost bodo tisto, kar bomo večinoma videli, enake borilne plošče zamrznjene plastike, kovine in polikarbonata, ki me vsak dan prizadenejo in mučijo.

Ali ne moremo preseči te obsedenosti s ploščami in nadaljevati z našimi življenji? Aaaaaargh !!!!!!!

Da; ta trenutni pametni svet je tako vznemirljiv, kot je bila industrijska industrija s prevladujočim položajem v Windowsu. Acer računalniki: Windows. Dellovi računalniki: Windows. HP: Windows. Bleh! Prosim, vzemite nekaj vznemirjenja, da ne bom umrl.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here