Velikost pametnega telefona in prepovedano sadje

Včeraj je Xiaomijev Mi 4 prispel v Mobility Towers, medtem ko sem bil zunaj in približno. Elroy ogleda in vokal lirsko o tem, kako lepo je bil telefon, dokler ga ne bi mogel več nositi. Sčasoma sem uspel priti v pisarno, da mi je prinesel roke. Da; Jaz sem obseden s takimi pametnimi telefoni. Nekoč sem iz Lagosa izbral enega. Kakorkoli, ugotovil sem, da je Elroyjevo ejakulacijsko izjavo o Mi 4 odpuščen. Bil je pravi: telefon je okusen.

Ima trdno premijo, je odrezana, da izgleda in počuti kot iOS, ima samo 3G način omrežja, in se prilega neskončno v roki. Vidiš, Mi 4 je 5-palčni pametni telefon. Z drugimi besedami, to je idealna velikost za mene.

Kakorkoli že, o tem sem utrujal:

Vem, da veliko ljudi ljubi humongous telefonov v teh dneh, vendar 5 do 5, 2 cm še vedno počuti kot odlično v roki. #smartphones

- Moverick (@ moverick) 19. november 2015

EyeBeekay in jaz sem šel okoli njega. Tukaj je bila njegova razsodba:

@moverick Ta stvar je, kot da poskusite prepovedano sadje. Ko so okusili, so za vedno utrujeni. Šest centimetrov.

- Ibukun Olaoya (@Eye_Bee_Kay) 19. november 2015


Prepovedano sadje ko; pozabljeno sadje ni.

Zanimivo je, da sem dvakrat pojedel "prepovedano sadje" EyebeeKay-ja - dva šest-palca, ki mi je všeč, Nokia Lumia 1520 in Motorola Nexus 6. Obožujem te naprave, vendar sem jih še vedno našel nekoliko neprijetno za uporabo zaradi njihove velikosti . Tudi 5, 5-palčni pametni telefoni me še vedno raztegnejo. Vsakič, ko sem uporabil enega od teh humongous pametnih telefonov, sem vedno želel nekaj manjše, priročnejše. Vem, da se te stvari razlikujejo od osebe do osebe. Mnogi od vas bodo verjetno raje večji pametni telefoni. Tudi ljudje, ki imajo zelo majhne roke - ljudje, kot so Nicole, Gladys in Omonzua - vsi raje prepovedano sadje.

Prav tako se glasi: Bodite ažurni: Palmchat 5.1.4 prinaša boljšo izkušnjo klepeta na dlani vaše roke

Naj bo dobri Gospod Usmiljen vsem svojim dušam. Jaz? Moj idealen pametni telefon ima zaslon med 5 in 5, 2 cm. Kakšno sadje deluje za vas?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here