Smartphone Show, ki prihaja v oktobru 2010

Smartphone Show je neformalno srečanje mobilnih in pametnih telefonov, ki bodo na voljo v soboto, 23. oktobra 2010, na Univerzi Lagos Guest House.

Člane splošne javnosti so povabljene, da skupaj s svojimi pametnimi telefoni Symbian, Blackberry, Windows Mobile, Android, Bada, WebOS, iOS in Maemo delijo, razpravljajo in predstavijo svoje zmožnosti.

Posamezniki, ki jih zanima več o tem, kako jim lahko mobilni telefoni in storitve pomagajo pri delu in igranju, najdejo tudi pametni prikaže dogodek, ki ga je vredno ogledati.

Osebe, ki se zanimajo za krajše preglede svojih naprav na kraju samem, so dobrodošli, da pošljejo elektronski naslov [email protected], da zaprosijo za mesto.

Mobilnost Nigerija bo objavila tudi imena zmagovalcev tekočega WIN-a-Smartphone Promo. Particiapnts v promo imajo priložnost, da osvojijo enega od treh pametnih telefonov, vključno z vrhunsko napravo kot glavno nagrado. Promo je odprt do dneva dogodka in lahko dostopate do podrobnosti na promociji WIN-a-smartphone

Zmagovalci, ki imajo sedež zunaj Lagosa, bodo imeli svoje naprave preko kurirja.

Na dogodku bodo na voljo mobilne klinične storitve, ki bodo udeležencem pomagali pri nastavljanju mobilnega interneta, mobilnega e-poštnega sporočila in odpravljanju težav, ki jih morda imajo s svojimi mobilnimi napravami in omrežnimi storitvami.

Podrobnosti o dogodku:

  • Sobota, 23. oktober 2010
  • Od 13.00 do 15.00
  • Komorna soba C, Gostilna UNILAG, Univerza v Lagosu, Akoka
  • Brezplačna registracija / sprejem
  • Koda oblačenja: priložnostni angleški jezik

Sporočite nam, ali boste prišli prek razdelka z komentarji ali Facebook.

Preberite tudi: iPhone 5 - Playing Catchup

Sponzorji in partnerji Dobrodošli!
Proizvajalci telefonov in trgovci na drobno (ali kdorkoli drugje glede tega) so dobrodošli, da sponzorirajo ta dogodek. Pošljite nam pošto na mobilnost [@] mobililitynigeria.com, če ste zainteresirani za sponzoriranje tega dogodka ali partnerstvo z nami, da se to zgodi.

Razstavo gosti Mobility Nigeria.

O mobilnosti Nigerija
Mobilnost Nigerija (www.mobilitynigeria.com) je največji, najbolj obiskan, najbolj narejen in najbolj spoštovan spletni vir informacij o mobilni tehnologiji v Nigeriji. Spletno mesto ponuja novice, mnenja, nasvete, tržnico, forume in spletno trgovino z dostavo na vsakem vogalu države.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here