Pametni Blues: S60 in Gmail

Nisem prepričan, kaj se dogaja med napravami Symbian S60 in Gmailom, vendar se ne zabavam. V zadnjem času (nekaj mesecev) sem imel stalne slabe izkušnje z napravami Nokia S60, in sicer z E90 in E75, kar zadeva uporabo Gmaila.

To je kot igra mačk in miši. Najprej v komunikatorju E90, ko je Gmail nastavljen, aplikacija za sporočanje preprosto preide v komatozno stanje. Ko je kaj storjeno, postane nemogoče. Moja korporacijska pošta deluje brez težav, vendar ko je Gmail nastavljen ... ..

Zdelo se je, da je namestitev sporočil Nokia Messenger najprej pomagala in stvari so se že zdavnaj dobro premaknile. Nato je aplikacija za e-pošto začela delovati kot obsedeno bitje in sčasoma je ponovno komatozo.

E75, mnogo novejša naprava, mi je dal enake težave. Pravzaprav je ta edinstvena težava z Gmailom sporočila, da jo prodajajo le mesec dni po nakupu. To je uradna izjava družbe Nokia o vprašanju:

Zavedamo se vprašanja o sporočilih Nokia Messaging, ki trenutno vpliva na e-poštne račune Gmail in Google Apps. Težava je včasih, da se e-pošta sinhronizira z napravo po znatni zamudi. Sinhronizacija e-pošte se bo sčasoma nadaljevala samodejno, vendar zaenkrat trenutno ni nobene rešitve. To težavo aktivno preiskujemo in poskušamo rešiti problem čim prej. Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti, ki jih lahko povzroči ta težava.

Hvala vam,
Jeremiah Nielsen
Sporočila Nokia
26. avgust 2009 07:57
Vir: Razprava o podpori za Nokia: E75 poročila (brez sporočil) z računom Gmail za sporočila Nokia Messaging

Da bi se stvari poslabšale, vgrajeni brskalnik S60 na E90 ne bo naložil spletnega vmesnika Gmaila ali njegove mobilne različice. Torej, tu imam pametni telefon, ki stane več kot N80.000 na trgu, vendar sploh ne more dostopati do Gmaila.

Prav tako se glasi: Nokia potrebuje, da ustavi izdelavo S60 3rd Edition in 5th Edition telefonov

Preverite to. Dumbphone moje žene, roza Sony Ericsson W595, obravnava Gmail brez kakršnih koli težav! Ali naj bi se to zgodilo? Vrhunski pametni telefoni, ki delujejo neumni, in mid-tier dumbphones delujejo pametno?

Da ne bi bili nepošteni do pametnih telefonov na splošno, lahko dodam, da Gmail deluje brezhibno za vse pametne telefone Android in Windows Mobile, ki sem jih uporabil ali preizkusil. Zdi se, da je to strogo Symbian problem.

Kaj naj mislim na vse to?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here