Slack uvaja skupne kanale, s katerimi bi komunicirali z nikomer lažje

Tukaj je nova funkcija, ki jo je napovedal Slack, da bi timom pomagal uporabljati storitev s komerkoli. Ta nova funkcija, znana kot Shared Channels, odpravlja potrebo, da vsak uporabnik dodaja goste v zasebne pogovore. Na primer, lažje je delati s stranko preko Slack-a s svojimi različnimi funkcijami, kot pa, da pošiljate e-poštna sporočila naprej in nazaj, kar naredi skupne kanale bolj uporabne.

Gostov ne sme biti nemogoče priti v svoj Slack pogovor. Ampak morda so pogovori, kjer ne bi rad dodali zunaj. Vendar pa skupni kanal omogoča delo z nikomer. Tako služi kot nekakšna povezava med ekipnim zasebnim Slackom in javno platformo. Že slack pravi, da so pokazali različne načine za uporabo nove funkcije in so bili preizkušeni z nekaterimi Slack strankami.

Funkcija Shared Channels je preprosta za razumevanje, če ste pred tem uporabljali Slack. V bistvu je enako kot katerikoli drug kanal. Lahko jih nastavite na javno ali zasebno in jih lahko uporabljate za izmenjavo različnih vrst vsebin. To lahko vključuje sporočila, nalaganje datotek, video klice in še veliko več. Kanal v skupni rabi se prikaže v običajnem delovnem prostoru uporabnika kot drugi kanal.

Poleg tega imajo skupni kanali podporo za aplikacije platform, na primer Dropbox. Zdaj, da bi lažje razlikovali skupni prostor z drugimi zasebnimi kanali, so ti kanali navedeni pod naslovom Shared Channel. Vsakemu, s katerim ste povezani v skupnem kanalu, je ime ekipe navedeno pod imenom. Tako boste vedeli, ali so osebe, s katerimi imate pogovor s skupnim kanalom, v vaši ekipi ali ne.

Preberite tudi: Gmail bo začel ponujati e-poštne naslove po meri za mesečno naročnino

Trenutno je funkcija v razvoju beta. Upajmo, da bo popoln in javnosti sproščen prej kot kasneje.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here