Skype Preview prikazuje novo obliko namizja

Skypeova zasnova aplikacij za Android in iOS je bila opisana kot elegantna in elegantna, po nekaterih, pa tudi ne nekateri drugi. Vendar pa se je podjetje v svojih mobilnih aplikacijah obdržalo z istim dizajnom. Zdaj je Skype začel podobno zasnovo za svojo namizno platformo. Podjetje je odprlo predogled novega videza in funkcij. Zaenkrat ta predogled ne bo nadomestil standardnega Skypea.

Ta nova namizna zasnova je mnogo bolj bela od prejšnjih modelov, z barvnimi poudarki in nagibi ter ponavljajočim se valovnim motivom. Prav tako dodaja zgodbe Snapchat. Obstajajo tudi nova orodja, kot je delitev slike med klici in reakcije. Ta namizna različica vključuje tudi nekatere edinstvene funkcije, na primer možnost sklicevanja na določeno osebo med skupinskim pogovorom, možnost odzivanja na komentarje in nova obvestilna okna. Obstaja tudi galerija za galerije klepetov za preprosto lociranje slik in / ali videoposnetkov, ki so bili v preteklosti v skupni rabi. Če želite preveriti to različico Predogleda, pojdite na Microsoftovo stran Skype Insider, se registrirajte z Microsoftovim računom in prenesite ustrezno različico za svojo napravo.

Ta novi videz in pristop so po mnenju nekaterih poročil zelo potrebni izboljšavi platforme. Skype je izgubil svoje mesto med vsemi aplikacijami za klepet. Vendar pa je ta sprememba v zasnovi predvsem v odgovor na pritožbe glede manjkajoče funkcionalnosti in učinkovitosti. Kljub temu uporabniki namiznih računalnikov običajno skrbijo več o funkciji kot obrazcu, zato nova preoblikovanja morda ne bodo zadovoljiva vsem. Vsaj, dokler podjetje ne more dodati vseh klasičnih funkcij Skypea novemu dizajnu. Vendar podjetje opozarja, da novi Skype ni popoln in manjka več funkcij. Upajmo le, da podjetje omogoča, da se namesto preoblikovanja namizja za nekaj časa pred prehodom obvezno prenese.

Preberite tudi: Asus Chromebook Flip C302: več kot poceni netbook

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here