Skyfire zapira Windows Mobile in Symbian

Skyfire je brskalnik, ki temelji na proxyju in ponuja bogate multimedijske izkušnje na pametnih telefonih na različnih platformah. Razvijalci so napovedali, da bodo odpravili storitve za Windows Mobile in Symbian.

Od bloga Skyfire, Retirement of Legacy 1.0 Izdelek:

objavljamo, da bomo zaključili fazo iz našega zapuščenega v1.0 izdelka na Windows Mobile in Symbian 31. decembra 2010 za preostale države. Ta dveletni izdelek je uporabil pristop »proxy brskalnik«, ki ni več naša vizija. To je bil revolucionarni izdelek, ko smo ga uvedli in ponudili brezplačno, vendar se je hitro gibljejo mobilni trg od leta 2007 bistveno spremenil, in kot majhen tehnološki zagon moramo ohranjati inovacije naprej.

Naš novi 2.0 izdelek je zgrajen za naslednjo generacijo pametnih telefonov in tabličnih računalnikov s popolno podporo za html5, brskalnik brez povezave, javascript, WebKit in video na celotnem zaslonu. Arhitektura 2.0 je eksponentno bolj učinkovita tudi za podatke, bolje pa se prilagaja tehnološkim načrtom naših kupcev B2B (brezžični operaterji in proizvajalci slušalk).

Pričakujemo, da bomo Skyfire 2.0 prinesli dodatne platforme in začeli pogovore z nekaterimi prevozniki in proizvajalci originalne opreme, da bi se odločili, kateri bo naš naslednji operacijski sistem. Microsoftova nova Windows Phone 7 in Nokia MeeGo platforma se oblikujeta kot platforma z veliko potenciala in nedavni zagon novega Blackberry OS 6 z jedrom brskalnika WebKit omogoča zanimive možnosti za prihodnjo izdajo Skyfire 2.0. Ocenjujemo povratne informacije naših uporabnikov, zato nam sporočite, na kakšni platformi si želite ogledati Skyfire, in tako prav tako pomembno, da vaš brezžični operater veste, da želite Skyfire!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here