Sinelimit, prihodnost programske opreme, ki prihajajo zmagovalcev nagrade Etisalat Nigerija za inovacije

LR: Olaseni Odebiyi, zmagovalec, nagrada Etisalata za inovacije (najbolj inovativni izdelek / storitev), Ololade Babalola, druga najbolj inovativna ideja, Steven Evans, glavni izvršni direktor, Etisalat Nigerija, Olalekan Ayorinde, najsodobnejši izdelek in storitev Oyehmi Begho, zmagovalec nagrade Etisalat za inovacije (najbolj inovativna ideja) na gali večerji Africa Com Awards v Cape Townu 15. novembra 2012

Lagos: 19. november 2012: Projekt Sinelimit in iConnect sta postala zmagovalka prve izdaje nagrade za inovacije "Etisalat Nigerija", ki jo je organizirala najbolj inovativna telekomunikacijska družba Nigerija, Etisalat. Nagrada, ki je namenjena spodbujanju in praznovanju dragocenih inovacij na afriškem trgu, je bila predstavljena na nagradi AfricaCom Gala Dinner, ki je potekala na Waterfront Lookout, Cape Town South Africa, 15. novembra 2012 v okviru konference Afrika Com 2012.

Nagrada "Etisalat za inovacije" je bila podeljena v dveh kategorijah: prvo nagrado 25.000 dolarjev za najbolj inovativen izdelek ali storitev je bila predstavljena Sinelimitu za mobilno matematično prakso, mobilno aplikacijo, ki študentom pomaga pri pripravi izpitov, in drugi nagrada 10.000 dolarjev za najbolj inovativno idejo, predstavljeno prihodnji programski opremi za projekt iConnect, mobilne ICT enote, predlagane za zagotavljanje mobilnih širokopasovnih internetnih vozil šolam na različnih geografskih območjih.

Glavni izvršni direktor Etisalat Nigerija Steven Evans, ki je 15. novembra 2012 predstavil nagrado Etisalat za inovacije (najbolj inovativen izdelek / storitev) za zmagovalca Olaseni Odebiyi na gali večerji Africa Com Awards v Cape Townu

Govorechi o uspehu tekmovanja, ki je bila priča dvomljivim nizom prijav za dve nagradni kategoriji, je glavni izvršni direktor Etisalat Nigerija Steven Evans pojasnil, da je bila natečaja uvedena priložnost, da bi iznajdljivi ljudje predstavili inovativne in ustrezne mobilne širokopasovne povezave izdelki / storitve in ideje.

Glavni izvršni direktor Etisalat Nigerija Steven Evans, ki je 15. novembra 2012 podelil nagrado Etisalat za inovacije (najbolj inovativna ideja), Oyehmi Begho na gali večerji Africa Com Awards v Cape Townu

Rekel je: "Veseli nas, da so vsi vpisi ustvarjeni, kar je jasen pokazatelj pomembnosti širokopasovnih povezav v Afriki. Inovativni širokopasovni projekti, izdelki in storitve so izboljšali način življenja in dela, zato smo podelili to nagrado, ker se zavedamo pomembnosti širokopasovnega interneta v industriji. Inovativnost je ključna za našo poslovno strategijo v Etisalatu v Nigeriji in se vidimo kot mlada in inovativna podjetja, ki določajo hitrost za druge v nigerijski telekomunikacijski industriji. "

Prav tako se glasi: kisik nastavljen za širjenje širokopasovnih storitev v večji Lagos

Nagrada Etisalat za inovacije je predstavljala visokokakovostno ocenjevalno komisijo za poslovanje, telekomunikacije, podjetništvo in razvoj omrežja, ki je pregledala vnose in oblikovala končni seznam štirih nominirancev v obeh kategorijah.

Peti letni nagradi AfricaCom so omogočili večer zabave, ki so jo obiskovalci opisali kot najboljše. Dogodek je odlikoval vrhunska izvedba komerca MC Nic Rabinowitz, predstavitve o novih uradnih dobrodelnih mamicah 2012, ki so pomagale materam HIV v Južni Afriki med drugimi aktivnostmi.

Kategorije 2012 so bile popolnoma osvežene in vključile več novih nagrad z večjimi zmagovalnimi možnostmi.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here