Rezervacija SIM-ja je izginila: Napis o dveh mestih (in Etisalatu)

Danes zjutraj, na enem koncu Lagosa, sem odpeljal do Sweet Sensation vtičnice, da bi vzel moj rezerviran Etisalat SIM. Imam SMS, ki podrobno opisuje mojo rezervacijo in geslo.

Čakal sem približno eno uro (tehnični udarci, razumljivo). Nato sem bil obveščen, da moje število ni bilo rezervirano! Kako mi je sistem morda poslal obvestilo o rezervaciji in geslo, ne da bi dejansko rezerviral linijo, me bori. Ampak, hej, tehnologija ni takšna, mnogi domnevajo, da je rešitev.

Uradnik Etisalata me je vprašal, ali se bom lahko vrnil, da bom nadaljeval s tem vprašanjem. Za kaj? Brezplačno SIM, ki bi ob nakupu na trgu stala manj kot N400?

Poskušal sem biti vljuden. Potem me je pripeljal do svojega nadzornika, ki je začel govoriti o meni, da grem v ulico Isaac John (ali tako). Nisem mu dovolil, da dokonča misel. Rekel sem mu, da grem, in se poslovil.

Na mojem izhodu, uradnik, ki se je zgodaj udeležil, mi je zagotovil, da so imeli moje kontaktne podatke (imam že izpolnjen obrazec ob prihodu) in bi me poklical takoj, ko bo moja kartica SIM pripravljena. Nato ga je pokvaril, in dodal, da bi moral njegov nadzornik (spet) dati moje podatke za stik.

Zdravo?!!! Rekel sem mu, naj se ne trudi in takoj zapusti.

Veliko kilometrov vse v Lagosu pa je potekala druga drama. Sodelavec sodelavca MobiNaije, Dayo, je večkrat poskušal rezervirati številko Etisalata, vendar je vsakič dobil sporočilo o napaki. In od Etisalata nikoli ni dobil obvestila SMS.

Prav tako se glasi: Bharti Airtel zaključuje nakup Zaina

Ampak se je odrezek odločil, da poskusi svojo srečo. Prišel je do vtičnice Big Treat in jim povedal, da ni dobil nobenega SMS-a in ni imel nobenega gesla. Fantje iz Etisalata so v svoj sistem udarili svojo GSM številko, in da je bila ta linija rezervirana za številko Etisalat!

Ni SMS. Brez gesla. Vendar pa je odšel od tam s svojim Etisalat SIM v rekordnem času. Da; na svetu ni pravičnosti. Kakorkoli že, dobro je, da ima en član MobiNaije Etisalat SIM, ki ga lahko uporabimo za vodenje naših testov in predstavitev naših pregledov. Dovolj dobro.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here