Tihi uspeh Blackberry

Veliko hrupa je bilo v zvezi z načinom, kako se OSX, Android in WebOS rastejo, da večina ljudi ni seznanjena z tiho revolucijo, ki je že več let v mobilni industriji šla z eno "starih straž".

Pred leti, skoraj nihče zunaj Severne Amerike ni slišal, brez uporabe, Blackberry. Standard Blackberry je bil dolgočasen in razvrščen nizko glede na značilnosti.

Toda kanadski proizvajalec Research In Motion (RIM) je potegnil kaskader, ki ga skoraj nihče ni opazil. Rdeča jajca so nenadoma postala bolj privlačna za oči in začela pakirati več zidov.

Danes je Blackberry drugi največji svetovni proizvajalec pametnih telefonov - večji od Apple, HTC in Samsung. Rast RIM se ni ustavila.

Lani je RIM kupil Torch Mobile Inc., razvijalce vrhunskega spletnega brskalnika Iris, ki je bil na voljo za telefone Windows Mobile. Eden od pomanjkljivosti Blackberry naprav je bil precej osnovni vgrajeni brskalnik. Pravzaprav je brskalnik Blackberry več kot WAP kot spletni brskalnik. Nakup podjetja TorchMobile RIM je bil odličen strateški korak. Zdaj lahko uporabniki Blackberry pričakujejo odlično izkušnjo brskanja po spletu v ne tako oddaljeni prihodnosti.

Dejstvo: Blackberry zdaj predstavlja več kot 20% svetovnega tržnega deleža pametnih telefonov, kar je približno 14% v začetku leta 2008.

Trend globalnega tržnega pametnega trga

Ironično je omejevalni dejavnik Blackberry - dejstvo, da je bolj prilagojen korporativnemu svetu - tudi to, kar zagotavlja njegovo prihodnost. Prihajajo in grejo moda; poslovni svet na splošno ostane stabilen. Rojstni dnevi so podjetja naprave. Storitve Blackberry so podjetniške storitve.

Korporativne organizacije pomagajo zavarovati prihodnost podjetja RIM. Tukaj v Nigeriji, Blackberry pravila podjetja. Toda tudi posamezniki niso izpuščeni. Blackberry Internet Service (BIS) prav tako omogoča posameznikom, da hop naprej. Predplačilne storitve Blackberry so na voljo na vseh funkcionalnih omrežjih (Mtel je tako dober kot mrtvi) na mobilnih omrežjih, ki temeljijo na GSM.

Prav tako se glasi: kako narediti zaslonski posnetek na napravi Android 4 Jelly Bean

Na ravni strojne opreme so touchscreen Blackberries, obstaja QWERTY tipkovnica Blackberries, saj so flip Blackberry. Zdi se, da je naprava Blackberry za vse. V redu; ne dobesedno vsi.

Če niste primarili, je medijska oseba (robidnice so običajno na področju kamer, glasbe in videoposnetka) in potrebujete e-pošto na poti ali besedilu več kot le klicanje, ali pa morate narediti korporativno izjavo bi lahko bila samo Blackberry za vas.

Naprava Blackberry je dopolnila starost.

PS: Če ste zainteresirani za nakup naprave Blackberry, upoštevajte, da ni podpore za e-pošto brez vašega naročanja na BlackBerry Internet Service. Postavite drug način, ne boste mogli uporabiti vgrajenega e-poštnega odjemalca brez računa Blackberry.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here