Če bi bilo vprašanje iPhone 6 Plus #BendGate vzrok za zaskrbljenost?

V zadnjih nekaj dneh je bila ukrivljena težava s programom iPhone 6 plus povsod v tehnoloških blogih. To ni več novica in tekmeci so hitro izkoristili situacijo, saj je bilo v Appleu posnetih več posnetkov, da bi spodkopali svoja ustvarjalna prizadevanja.

Ni dvoma, da je Apple kriva za to, da bi tako tanek telefon s takšno količino dolžine in širine. Toda upogibanje ne bi smelo biti preveč velika stvar in tukaj je zakaj.

V zadnjem času se je podjetje s sedežem v Kaliforniji odzvalo na upogibno težavo okoli iPhone 6 plus v pogovoru z Re / code, ki pravi, da je zelo redko za enega od njegovih pametnih telefonov in le majhen delček (devet kupcev) od 10 milijonov iPhone 6 in iPhone 6 plus prodanih naprav je poročal o težavi.

"Te zelo kakovostne materiale in konstrukcijo smo izbrali zelo previdno zaradi njihove moči in trajnosti, " je dejal Apple. Prav tako izvajamo stroge teste v celotnem razvojnem ciklu, vključno s 3-točkovnim upogibanjem, cikliranjem tlačne točke, sitom, torzijo in študijami uporabnikov. iPhone 6 in iPhone 6 Plus izpolnjujeta ali presegata vse naše visokokakovostne standarde, da bi preživljali vsakodnevno uporabo v resničnem življenju. "

Ne, razen če želite narediti test za upogibanje z iPhone 6 plus in verjetno poskusite oviti kot način, kako bi nekateri prodajalci čevljev, samo da bi vam pokazali, kako močna je čevelj, naprave iPhone 6 bodo storile čisto v redu in upoštevale le 9 kupci so se pritožili od 10 milijonov ljudi, ki so bili prodani tam, se ne zdi veliko razloga za alarm. Zdi se, da gre le za druge konkurente, ki se ukvarjajo s proizvodnjo mobilnih telefonov, ki so poskušali narediti gori iz molzila.

Preberite tudi: Nokia Asha družino pametnejših mobilnih telefonov

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here