Kratek pregled Dual SIM Samsung GT-C3212

To je moj prvi poskus pregledovanja telefona, tako da nosite z mano.

Kot že nekateri že veste, se bom pridružil pametni telefonski bandwagon, ki je zato, ko sem se odločil, da dobim še en mobilni telefon za zamenjavo ukradenega Nokia 5130 XpressMusic, sem se odločil, da dobim še en ne-pametni telefon, vendar tokrat, namen ubiti dve ptici z enim kamnom.

Po veliko raziskavah (sovražim, da grem na trg brez ideje o tem, kaj želim kupiti), sem se odločil za Samsung Dual Sim GT-C3212.

Dual SIM Samsung C3212

Šele bom poudaril, kaj menim, da so visoke in nizke vrednosti te celice. Za popolne specifikacije, prosimo, preverite GSM ARENA.

HIGHS
1. Baterija traja približno 2 uri 30 minut, da napolni in v mojem primeru s toliko glasbenega predvajanja, java iger in nekaj klicev ter besedilnih sporočil traja 2 dni, tako kot Nokia 5130 XpressMusic (Upoštevajte, da sem onemogočil nekatere nepotrebne funkcije)
2. Sposobnost snemanja radijskih oddaj za kasnejši poslušanje.
3. Poceni dizajn / videz, ki ne privlači " agberos " (touts).
4. Zmožnost zaustavitve aplikacij Java, ko pride klic, ali pa želite nadaljevati s pošiljanjem sporočil itd., Preden nadaljujete s svojimi igrami.
5. Podpira predvajanje glasbe (MP3, ACC in WMA)
6. Slušalke so boljše kakovosti kot Nokia 5130 XpressMusic, z ustrezno dolžino in odlično pozicioniranjem mikrofona za enostavno dostopnost.
7. Ustvarite vrednost za denar, ko upoštevate stroške nakupa dveh novih internetnih ali glasbenih predvajanih telefonov.
8. Sposobnost ponarejanja dohodnega glasovnega klica, ki zveni resnično: pripravljena strategija za bega iz teh neudobnih srečanj / pogovorov, ki sem jih na žalost imela veliko. ;).

Prav tako se glasi: NCC imenuje konzorcij za izvajanje prenosa številk

LOWS
1. Ni tišine gumb za neželene klice: Delo okoli tega, kar sem odkril danes zjutraj, pritisnete gumb navzdol navigacijske tipke, da zmanjšate glasnost zvonjenja. Ne skrbite, to vpliva le na glasnost dohodnega klica. Ko se klic konča, privzeta raven glasnosti telefona prevzame;).
2. Omejene aplikacije Java. Aplikacij Java, ki tehtajo malo nad 500 KB, ni mogoče namestiti v telefon.
3. Grafični uporabniški vmesnik (GUI) je povprečen, vendar se ga navadite po nekaj časa.
4. Vključen USB-podatkovni kabel ali pomnilniška kartica: kupil sem jih ločeno in stalo še dodatnih N4.500.
5. VGA kamera je zanič, vendar je ne morem motiti, saj res ne potrebujem funkcije fotoaparata.
6. Vključen ni noben namestitveni CD PC Suite: ga boste morali prenesti s svoje spletne strani. To zapped ogromno 112MB moje Glo proste mesečne pasovne širine.
7. Brez funkcije za snemanje klicev: to funkcijo sem ljubil v telefonu Nokia 5130 XpressMusic, saj mi je omogočil, da spremljam določene pogovore / transakcije, da bi se izognili scenariju " tega nisem rekel ".
8. Razpored albumov glasbenega predvajalnika deluje samo za datoteke MP3 in ACC. WMA ne bodo urejeni v obliki albumov.

Mislim, da gre za to. GLAVNI RAZLOG, zakaj sem izbral to posebno DUAL SIM, je bil življenjska doba baterije. Samsung D880 in D780, kjer je bilo opaziti čas pogovora okoli 4 ure, medtem ko se je ta hvalil 10 ur.

Ali vas prosimo, da me vprašate karkoli drugega v zvezi s tem telefonom. Na zdravje

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here