Delite svoj mobilni internetni načrt s programom Blackberry PlayBook prek povezave Bluetooth ali Wi-Fi


Včeraj popoldne sem imel klepet s prijateljem. V času naših razprav je vprašala, ali je res, da je za uporabo tabličnega računalnika potreboval BlackBerry. Povedala je, kako so skoraj vsi, s katerimi je govorila o Playbooku, odgovorila, da je za uporabo PlayBookja potreben pametni telefon BlackBerry.

To je preprosto presenetljivo raven nevednosti in napačnih informacij, ki jih ljudje oskrbijo. Stalno govorim ljudem, naj pazijo, kdo poslušajo. Veliko krat, ljudje, ki govorijo, so samo polni ptičje poo. Ni res, da PlayBook potrebuje pametni telefon BlackBerry za uporabo . Pravzaprav, v smislu povezljivosti z drugimi mobilnimi napravami, PlayBook je najbolj odprta tableta, ki jo poznam.

Internet preko Wi-Fi
PlayBook ima funkcijo wi-fi, kar pomeni, da ga lahko uporabite v vročih točkah - tudi mobilnih vročih točkah, ki jih ustvarite na vašem mobilnem telefonu. To je nekoliko izbirno, v kakšnem vročem kotu se poveže za začetno nastavitev, toda ko je nastavitev bolj sprejemljiva.

Internet preko Bluetooth
Vsakemu običajnemu podatkovnemu načrtu lahko delite s katerim koli pametnim telefonom s svojim PlayBook prek Bluetootha. Si dobil to? Če vaš pametni telefon nima Wi-Fi hotspot-a (ali Wi-Fi hotspot preveč hitro izprazni baterijo), lahko namesto Bluetooth-a uporabite Bluetooth za prenos mobilnega interneta s spletnim mestom PlayBook. To deluje tudi za pametne telefone drugih proizvajalcev.

Ta funkcija ni običajna za druge tablične računalnike.

Bridge BlackBerry
Blackberry Bridge vam omogoča povezovanje tabličnega računalnika BlackBerry PlayBook na svoj pametni telefon prek povezave Bluetooth, tako da lahko uporabljate Blackberry Internet Subscription (BIS) in dostopate do datotek in storitev BlackBerry pametnega telefona na vašem PlayBook. Oglejte si moj pregled BlackBerry Bridge.

Preberite tudi: Zdaj lahko najdete prijatelje na BBM

Sklepi
PlayBook NE potrebuje pametnega telefona BlackBerry. Uporabite ga lahko kot samostojna tableta ali kateri koli drug telefon. Seveda ga lahko uporabljate tudi s pametnim telefonom BlackBerry, da izkoristite funkcije Bridge.

Minus količina aplikacij (območje, ki ima iPad in Android tablete večjo prednost), PlayBook je najbolj vsestranski tablični računalnik na trgu in utripa konkurenco na večini drugih frontov.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here