Sedem (7) stvari, ki jih morate poznati za Android Auto

Android Auto je Googlova rešitev, ki razširja funkcionalnost pametnega telefona Android v avtomobil, tako da vozniku omogoča dostop do zemljevidov, glasbe, informacij, telefona in sporočil prek infotainment sistema / nadzorne plošče vozila. Ideja je, da zmanjšate odvračanje, tako da med vožnjo lahko ostanejo osredotočeni na cesto.

Android Auto V 7 točkah

Tukaj je nekaj stvari, o katerih bi morali vedeti:

  1. Vse v sistemu Android Auto je vezano na vaš pametni telefon. Za uporabo je potrebna aplikacija, nameščena v telefonu. Vse vaše informacije in datoteke ostanejo na vašem telefonu. Vse informacije so predstavljene prek avtomobilskega uporabniškega vmesnika na armaturni plošči vašega vozila.
  2. Telefon ne morete uporabljati, ko je priključen. Ideja je, da vas ne moti. Ko je telefon priključen, postane neuporaben. Do vaših avtomobilskih sistemov lahko dostopate samo do nalog, ki so na voljo prek sistema Android Auto.
  3. V veliki meri se zanaša na glasovne ukaze. Da; tako da lahko držiš roke na volanu in oči na cesti, vse kar moraš storiti je govoriti.
  4. Potrebujete telefon s sistemom Android 5.0 ali novejšim
  5. Mnogi avtomobili že imajo sisteme, ki so z njim združljivi s sistemom za zabavo avtomobila, zato vprašajte svojega prodajalca avtomobilov. Znamke, kot so Pioneer in JVC / Kenwood suppport Android Auto. Če vozite s sistemom s temi blagovnimi znamkami ali drugimi podprtimi blagovnimi znamkami, lahko sistem takoj posodobite in začnete uživati ​​v sistemu Android Auto.
  6. Prvi avto, ki ima vgrajen Android Auto integriran neposredno, je leta 2015 Hyundai Sonata.
  7. Drugi proizvajalci avtomobilov Android Auto v proizvodnji so Honda, Volkswagen, Skoda in Chevrolet.
Preberite tudi: Fotogalerija: 2017 Hyundai Ioniq Hybrid Hyundai

Tukaj na MobilityArena.com vam bomo prinesli testne ocene pogonov za Android Auto. Ne odideš stran.

Imate še kakšna vprašanja, ki v tem članku še niso bila odgovorjena? Vprašaj. Če ste uporabljali Android Auto, delite tudi svoje izkušnje.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here