Sedem (7) ali več načinov vašega mobilnega telefona lahko pomaga vašemu podjetju

1. Glas
Vseprisotni glas je tisto, za kar skoraj vsi uporabljajo svoje mobilne naprave. Biti mobilen pomeni, da lahko vaše stranke govorijo s seboj, ali ste v pisarni ali na cesti. Toda to že veš; kajne?

2. SMS
SMS (besedilna sporočila) je lahko močno orodje za vzdrževanje učinkovite storitve za stranke. Na primer, SMS lahko uporabite za takojšnje obvestilo svojim strankam in strankam.

Lahko se uporablja tudi za obveščanje posameznih kupcev o pomembnih vprašanjih, če se pojavi potreba. SMS lahko uporabite za čestitko stranki na njegov / njen rojstni dan ali kateri koli drug poseben dan.

3. Mobilni internet
S priključenim telefonom ali pametnim telefonom GPRS / EDGE / 3G / 3.5G lahko vi ali vaši delavci na terenu dostopate do informacij, npr. Prek Googla ali po e-pošti 24 ur na dan in ko ste na poti.

Mobilni internet lahko služi tudi kot primarna (ali rezervna) internetna povezava v pisarni, saj so paketi s svežnji zdaj na voljo za dobre stroške.

Storite transakcije na spletu, naredite družabno omrežje in še več - vse na poti.

4. Razporejanje
Telefoni so služili zvesto kot učinkoviti osebni organizatorji za let. Najnovejši telefoni (tudi nizko stopnje) imajo vgrajene opozorila, opombe in koledarje. Uporabite jih!

5. Informacije o grabi
Zabeležite to poslovno razpravo v avdio formatu. Ali pa vozite in vidite navdih sceno; izvlecite fotoaparat in posnemite posnetek, tako da boste pozneje lahko imeli referenčni material. Možnost snemanja videa je tudi tam.

6. Mediji za shranjevanje
Z veliko telefonov, ki imajo zunanje reže za pomnilniške kartice in potencialne kapacitete z zmogljivostjo več kot 8 GB, lahko vaš telefon služi kot medij za shranjevanje. Uporabljajte bluetooth, infrardeči vmesnik ali USB za shranjevanje teh dokumentov ali datotek za referenco, ko se vrnete na svojo mizo.

Preberite tudi: Seznam proizvajalcev originalne opreme za Windows Phone

7. Oglejte si in uredite dokumente sistema Office
Ne samo, da lahko svoje telefone shranjujete v datoteki Powerpoint, Excel in Word, številne poslovne telefone in komunikatorje imajo pregledovalce MS Office in / ali urednike. Torej, vam ni treba čakati, dokler ne pridete do urada, da pregledate ta dokument. ostanejo zasedeni, medtem ko so ujeti v prometu.

Sklepi
Kot lahko vidite, danes obstaja veliko več telefonov, kot jih povprečni uporabnik meni. Nekoč sem opravil celotno poslovno dejavnost prek komunikatorja Nokia 9500 in kasneje E61. In za to sem imel odlične rezultate.

Iskreno, njena možnost je, da sem nekaj zapustil, čeprav domnevam, da bi karkoli že sodili v eno od zgornjih kategorij.

Bodite pametni z uporabo mobilnega telefona. Nobena točka ne porablja potencialov naprave, ki ste jo porabili toliko.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here