Oglejte si, kaj ima gospa Mo skupaj s Kim Kardashian

Od vsega, sem precej prepričan, da vas je naslov tega dela pripeljal sem. Zdaj, ko berete to, in sem si vzel vašo popolno pozornost, sem prepričan, da se sprašujete, kaj bi to naredilo, da bom na isti podstavek postavil Kim Kardashian in tipično nigerijsko gospo Mo. Kaj bi bilo to?

Priljubljena ameriška zvezda Kim Kardashian je velik oboževalec telefonov BlackBerry Bold. Priznala je, da ji je všeč, da se dotakne strojnih ključev njenega telefona BlackBerry - značilnega nigerijca: grin :. Z besedami:

"To je moje srce in duša, všeč mi je in se ga ne bom nikoli rešil"

Do letošnjega leta to uporablja za resno poslovanje, vendar se zdi, da se odreče. Zaradi hitrega upada BlackBerry je težko kupiti telefon. Tudi na eBayu je danes vse težje. Deli nekoliko več:

V trgovinah jih sploh nimajo. Kupim jih na eBayu. To je BlackBerry Bold. In všeč imam tri v svoji sobi, ki jih bom postavil, če se bodo zlomili. "

"Tako sem blizu, da bi se odrekel"

"Mislil sem, da bom BlackBerry", dokler ne bom umrl. Še vedno imam rad svoje gumbe, vendar veste, mislim, da je eBay skoraj brez te vrste modela ... Mislim, da je bilo od takrat še nekaj modelov, ki jih mi ni bilo všeč, in čutim, da sem tako blizu da samo iPhone 6S. "

Vem, da se nekateri od nas še vedno lahko nanašajo na to. Poznam več ljudi, ki so si morali prositi za doživetje na dotik. Nekateri od nas tukaj lahko v celoti povežejo s tem.

Preberite tudi: LG X power2 - Full Phone Specifikacije

Gospod Mo mi pove, da sta gospa Mo in Kim v tej zadevi dvojčka. Gospa Mo je že več let obtičala z Blackberryjem in je bila prisiljena le, da je spustila njeno Bolds in Curves zaradi pomanjkanja posodobljenih aplikacij. In uganite, za kaj se je odločila - BlackBerry 10 pametni telefon. LOOOOL. Izkrivljaj.

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here