Secusmart je hčerinska družba BlackBerry: Evo, kaj počnejo

Secusmart je nemška hčerinska družba BlackBerry, specializirana za celovite rešitve za zaščito podjetij in vlad od elektronskega prisluškovanja. Nacionalne in mednarodne vladne stranke so že več let zaupale svojo glasovno in podatkovno komunikacijo s SecuSmart varnostno kartico. Nemške in mednarodne vlade se zdaj zanašajo na Secusmart, da bi zagotovile varnost pred vohunskimi in žičniškimi operacijami.

Secusmart ponuja vrsto rešitev, vključno z varnostno kartico Secusmart, ki zagotavlja najvišjo raven varstva podatkov za e-pošto, besedilna sporočila in glasovno komunikacijo. SecuSUITE za BlackBerry 10 je rešitev, ki zagotavlja, da so glasovni, besedilni, mobilni e-poštni in PIM-ji s koledarskimi in kontaktnimi podatki zaščiteni pred elektronskim prisluškovanjem.

V zadnjem času je SecuSmart sodeloval tudi s podjetjem IBM in Samsung, da je izdelal SecuTABLET, visoko varnostno tableto, ki temelji na Samsung Galaxy Tab S 10.5.

IBM je zagotovil varno tehnologijo ovijanja aplikacij za SecuTABLET in pomagal pri izvajanju Secusmartovih rešitev visoke varnosti v infrastrukturah različnih strank v vladnem sektorju. Na SecuTABLET se lahko na poti premikajo podatki, za katere veljajo posebni varnostni pogoji. Lahko se uporabijo tudi osebne aplikacije ali tiste, ki niso dodatno zavarovani, kot so Facebook, YouTube, Twitter in WhatsApp.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here