Drugi prihod: Pregled TECNO Boom J8

TECNO Boom J8 je drugi prihajajoči v TECNO glasbeno-osredotočnem območju Boom. Prvi, Boom J7, je bila naprava, ki jo imamo zelo dobro v mobilni areni. Imeli smo ljubezen dizajn, Boom Player in impresiven zvočnik. Ampak iz nekega razloga, J7 pravkar ni naredil toliko valov, kot smo menili, da si zasluži. Ampak Boom J8 je tukaj in išče to spremembo. Bo to? Je to trenutek Halleluja? Pridi z mano na ta podroben pregled Boom J8.

Prednosti
- Slim, lep dizajn
- Dobra baterija
- Prihaja z Boom slušalk
- Dodatna funkcionalnost preko HiOS-a
- Gladke / tekoče uporabniške operacije s prijetnimi učinki prehoda

Slabosti
- HiOS potrebuje poliranje na nekaj mestih
- Lag v spustnem meniju

Oblikovanje

Boom J8 je dobro zasnovan pametni telefon, vendar je utrujen, kako vsaka manjša blagovna znamka zdaj proizvaja en pametni telefon ali drugo, ki kopira oblikovalske linije iPhonea. J8 je še en iPhone-lookalike. Je to dobra stvar ali slaba stvar? Povej nam.

Naprava je pretežno plastična s kovinskimi trakovi tu in tam. Ali trakovi, podobni kovinam. Na splošno je prijeten dizajn.

Logotip TECNO je natisnjen drzno na zadnjem delu, kjer sta objektiv fotoaparata in LED utripajoča. Ima dve reži za mikro SIM in eno režo za kartice microSD. Običajni osumljenci so tam - 3, 5-milimetrska vrata, vrata microUSB, gumbi za glasnost in gumb za vklop.

Programska oprema
TECNO Boom J8 je prvi pametni telefon, ki upravlja HiOS, nov uporabniški vmesnik TECNO. HiOS je lahka in tekoča. Vsakemu, ki sem J8 predal preskusu, je bil všeč uporabniški vmesnik. Za več podrobnosti o tem, kako HiOS izvaja, glejte moj prejšnji pregled HiOS-a.

Prav tako se glasi: Ali je Infinix jedel sir TECNO v Nigeriji?

Težave z uporabo Boom J8
Vsakodnevno bi dobil pop up, ki pravi, "Sporočila se je ustavila" ali "Koledar je ustavil". Kot si lahko predstavljate, je postalo precej nadležno. Včasih, ko se pojavijo takšna sporočila, ne glede na to, katero aplikacijo uporabljam, se prekine.

Prav tako sem v več priložnostih ustvaril stik in ga shranil, ko pa iščem aplikacijo Contacts, stik ne obstaja.

Nazadnje, ko spustite navzdol z vrha, da povlečete spustni meni, se pred odzivom na meni prikaže precej zaostanek.

Te so poleg nekaterih stvari, ki sem jih že omenil v svojem pregledu HiOS-a. Sumim, da so te težave morda iz HiOS-a, ki potrebujejo več poliranja.

Glasba na vrhu J8
Boom J8 se prodaja kot glasbeni pametni telefon. Slušalka Boom je prišla celo z našim paketom. Torej, ali izpolnjuje pričakovanja? Jaz bi rekel Da. Najprej, Boom Player je prav tako dober, kot je bilo pred letom dni. Še bolje je, da omogoča odkrivanje glasbenih posnetkov. Kaj je kul.

Toda vse vrste aplikacij so bile dodane za izboljšanje glasbene izkušnje J8. Obstaja Boom Maxx, samostojna aplikacija, ki vam omogoča izbiro različnih prednastavljenih nastavitev kakovosti zvoka. Tudi vi lahko ustvarite svoje, če želite.

Boom Player ima vse standardne funkcije, ki bi jih lahko pričakovali od glasbene aplikacije, poleg tega pa vam lahko privošči glasbo in videe afriških izvajalcev. Prav tako vas obvešča o novi glasbi, ko so na voljo.

Kaj pa z avdio reprodukcijo? Konec koncev, kakšna je točka vsega odkritja glasbe na svetu, če zveni crappy? Vgrajeni zvočnik je samo mono, vendar je pošteno, ne zelo, glasno. Kakovost zvoka zvočnika je dobra, vendar ne izjemna. Kjer dobite izjemen zvok, ko priključite slušalke Boom na J8. Prekleto! Torej se stranka res začne.

Prav tako se glasi: Amazing! Prevladujejo blagovne znamke Transsion Holdings 3 v Afriki - Canalys

Kamera in fotografija
Boom J8 ima fotoaparat s 13 milijoni slikovnih pik, tako kot njegov vodilni partner, TECNO Phantom 5. Vendar to ni Phantom 5. Kamera je dobra, vendar ne prinaša tako dobrega kot 5. Če želite TECNO, fotografije, veste, kje iskati.

Izvedba
TECNO Boom J8 teče za vsakodnevne naloge, vendar če mu daste zahtevnejše naloge, boste občutili, da se borijo za nadaljevanje. Seveda, to se pričakuje v tem razredu. Ni težka. Ta Quad-core 1.3 GHz procesor in 2 GB RAM-a sta dovolj za vsakodnevno uporabo.

Postavili smo J8 na običajne testne teste in prišli do naslednjih rezultatov:

  • AnTuTu : 32, 037
  • GeekBench : 623 enojno jedro, 1.807 Multi-Core
  • Kvadrant : 14.233

Baterija
Boom J8 nas je navdušil z življenjsko dobo baterije. Redno dobivamo polni delovni dan uporabe, kadar je povezan z omrežjem WiFi in nekoliko manjšo vzdržljivost, če uporabljate 3G omrežje. Ko uporabljamo 4G, smo na njem še vedno blizu polnega delovnega dne, ki ga moramo zgladiti samo enkrat čez dan.

Sklepi
To je dober telefon. Lepa je in živi do tržnega hipa. Vendar pa HiOS potrebuje natančno nastavitev. Te napake, ki se pojavljajo, se po nekaj časa motijo. Upamo, da jih bo TECNO popravil v posodobitvi. Ne pozabite preveriti celotnih TECNO Boom J8 specifikacij.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here