Drugi prihod Samsung Galaxy Tab

Po porabi približno tri mesece s Samsung Galaxy Tab, sem si pomislil, da sem imel dovolj in je prišel čas, da se premaknem na nekaj drugega.

Zato sem ga prodal in si dobil reden pametni telefon. Kaj sem kupil je bil fizični QWERTY tipkovnico s pametnim telefonom. Medtem ko je telefon lahko opravil večino nalog kartice, je ponudil uporabniško izkušnjo, ki je bila veliko manj, kot sem uživala v tabličnem računalniku. Izkazalo se je, da bo sodobni pametni telefon potreboval več kot samo funkcionalnost, da bi osvojil srca potrošnikov. Ponuditi mora poleg svojih funkcij odlično uporabniško izkušnjo. Na primer, pritožbe brskalnika Symbian niso toliko, da nimajo funkcionalnosti, temveč da ponujajo manj kot zadovoljivo uporabniško izkušnjo.

Ne glede na to, ali se zavedamo ali ne, z našimi telefoni v nas sprožimo čustva. In vrsta čustev, ki se počutimo med uporabo telefona, je v veliki meri odvisna od tega, kako pripomoček prenaša na nalogo, za katero jo uporabljamo.

En teden, ki sem ga preživel z drugim telefonom, je bil res neprijeten. Tistega tedna sem bil manj produktiven in sem moral izključno biti odvisen od mojega računalnika, da bi opravil delo, ki bi ga običajno opravil na telefonu. To je v bistvu tisto, kar me je pripeljalo nazaj v Samsung Galaxy Tab.

Ne pravim, da je kartica odlična naprava. Ima pomanjkljivosti, ki so bile poudarjene v mojem mnenju o tem, da je prvi prišel. Toda za naloge, ki jih uporabljam dnevno, moram reči, da sije. Če želite uporabiti besedo, ki je nedavno pridobila priljubljenost v industriji zabave, ima tabulator "swagger". Ta članek bom definitivno napisal nadaljevanje, da bom navedel stvari, zaradi katerih sem se vrnil v tabelo. Vendar pa dovolite, da postavim to vprašanje: "Ali ima vaš telefon napenjalnik?"

Prav tako se glasi: Jazz Up Your Home Home Screen z Metro UI

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here