V iskanju nigerijske aplikacije za morilce, osem let po tem

Avgusta 2002 so Nigerijci praznovali začetek mobilne telefonije pod političnimi usmeritvami NCC. Od takrat smo bili priča znatnemu prevzemu storitev z več kot 70 milijoni naročnin v vseh regijah v državi.

Razpoložljivost mobilnega telefona je odprla novo ponudbo priložnosti za pametne podjetnike v Nigeriji, kot so Femi Adeagbo iz SaveMyContacts, Chike Nwobi, prej MTECH, ki je zdaj javno objavljena družba, ki deluje v številnih afriških državah. Mnoge druge mobilizatorje so izkoristile priložnosti.

Nigerijski mobiprenuers so dobili prav, ko gre za zabavo in informacijske storitve z dodano vrednostjo. Večina medijev vedno promovira eno obliko besedila, da zmaga dogodek ali promocijo.

Čeprav je vse zgoraj navedeno lahko vznemirljivo, v drugih državah v Afriki se tehnologije mobilne telefonije aktivno uporabljajo za trgovanje, kot je v Keniji, kjer se MPESA spreminja, kako milijoni dostopajo do uradnih finančnih storitev.

V nekaterih delih Vzhodne Afrike mobilni SMS se obširno uporablja za spremljanje bolnikov na zdravljenje s tuberkulozo in celo za upravljanje nosečnosti za ženske na podeželju z dobrimi rezultati na območjih z omejenim dostopom do zdravstvenih storitev.

Na mnogih področjih našega vsakdanjega življenja kot naroda imamo področja močne privlačne potrebe, kjer lahko preprost SMS naredi pomembno razliko. Iz spremljanja volitev, upravljanja, zdravja in bančništva lahko preprosta aplikacija na osnovi SMS-a pozitivno vpliva na milijone mobilnih telefonov.

Pridružite se pionirjem

Medtem ko bi bilo zanimivo prenesti Shakiro posnetek tematske skladbe svetovnega pokala na mobilni napravi, vendar so naše potrebe kot Nation bolj privlačne kot samo melodije zvonjenja in freebies. Enako podjetniško raven Chika Nwobi, Femi Adeagbo, Tosin Onanuga, Yomi Adegboye in ostali pionirji v ekosistemu z dodano vrednostjo za mobilne naprave so potrebni bolj kot kdajkoli prej, če moramo izkusiti mobilno dodano vrednost v lastnem "jeziku" in se lotiti naših potreb.

Prav tako se glasi: Posodobljeno rdečo posodobljeno, vendar ni bilo mogoče odpreti (8018830f) na Lumia 920

Pridružite se nam v torek, 17. avgusta, na prvi mobilni aplikaciji, konferenci o vsebini in napravi za mobilne naprave v Nigiji, ki je na univerzi v Lagosu, Čeka.

Mobitiven - doseg mobilne generacije.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here