Schm-posodobitev: Android 4 na mojem Samsung Tab 10.1 2. del

Živijo fantje ... Pred dvema tednoma sem objavil preveč zapleteno naravo posodobitev (pomanjkanje posodobitev, bolj všeč!) V zavihkih Android.

No, pred tremi dnevi sem dobil ta poziv, da je bila posodobitev na voljo za moj Samsung Gtab 10.1. Ni jasno povedal, ali je ICS ali ne. Kakorkoli, kliknil sem in prenesel (razmeroma majhno) 245 MB datoteko.

Uro pozneje sem imela Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich na moji napravi!

Groze!
Če bi rekli, da bi obžaloval, kako posodobiti, bi bil podcenjen. Najprej, bodimo jasni: v ICS-u ni nič narobe. Ampak od posodobitve vidim, da se je zavihek upočasnil do pajkanja. Mislim, resnično tretji promet po celinskih plovnih poteh! Povem vam, vsako edinstveno dejanje traja vsaj 4-5 sekund - celo preklopite med domači zasloni ... zavihtite levo in ... počakajte ... čakajte ... čakajte .. je grozno.

Sem bil na spletu za iskanje tech forumih za nasvet o tem, kako se vrniti na moj zanesljiv HoneyComb 3.2, ampak nada. Zaščiten sem z ICS-jem, in ne želim ga!

Dve glavni veji imam:
1. Oslabljena je bila osnovna funkcionalnost, saj je moj sistem zdaj počasen in počasen - nič se ne odpre v manj kot 5 sekundah, v nasprotju z 1-2 sekundnim zaostankom.

2. Še huje, BATTERY LIFE je postal grozen! Peeps, poganjal sem svoj Gtab za cel dan, tj. Z 100% zjutraj, ga uporabljam na delovnem mestu in na sestankih in se pogosto vrnem domov zvečer s 30-odstotno močjo. Z posodobitvijo ICS Gtab ne traja ob 18h. To pomeni, da moram prenašati napajalni kabel z mano za polnjenje na poti.

Preberite tudi: Blackberry Messenger 6, Facebook in druge posodobitve za Blackberry

Za kratko zgodbo, ICS je dober, precej impresiven glede na tehnične značilnosti (rad imam možnost, da zaprete tekoče naloge s samo swiping), vendar jasno, da dvojezični Tegra2 na GTAB ne ustreza očitno bolj z lahkoto z resursi ICS 4.0.

Na podlagi mojih izkušenj, moj nasvet je, da če dobite poziv na telefonu ali tabličnem računalniku, pustite me pustiti!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here