Pozdravljeni novemu Etisalatu EasyStarter

Etisalat je prepakiral svoj priljubljen izdelek EasyStarter. Novi paket zdaj združuje kombinacijo različnih prednosti, med drugim tudi brezplačnega časa za oddajanje, domov in prejemnikov plačil.

Bonus-on-incoming klici je še ena edinstvena in prvovrstna ponudba v Nigeriji. Stranke dobijo 1 minuto za vsake 3 minute klicev, ki jih prejmejo od drugih omrežij v Nigeriji. Lahko uporabijo brezplačne minute, ki jih dobijo za klicanje katere koli druge mreže v Nigeriji.

You & Me omogoča enostavnim zagonskim strankam, da vsak teden uživajo v "brezplačnem kreditu" N300, da kadarkoli pokličejo ljubljeno številko etisalata. Vsa stranka mora storiti, da uživa v tej fantastični ponudbi, da napolni z najmanj N200 v enem tednu in nato številko Etisalata za svojo "posebno osebo" registrira z izbiranjem * 233 * 1 * etisalat številke # . Med tednom, ki so ga napolnili do N200, bodo dobili N300 "brezplačen kredit", da bi se pogovorili s številom, ki so jo registrirali. Kredit lahko uporabite samo za klicanje registrirane številke You & Me. Obdobje veljavnosti kredita N300 je 7 dni.

Homezone vam omogoča, da pokličete tako nizko kot N24 / minuto v vsa omrežja na lokaciji, kjer večino svojih klicev opravljate. Uživajte v tej ugodnosti tako, da pokličete * 242 # ali pokličete 242 na želeno lokacijo. Spremenite svojo domovinsko lokacijo tako, da pokličete * 242 # ali pokličete 242 na novo želeno lokacijo. Če želite preveriti, ali ste v vašem domovnem krogu * 243 # in poizvedujete z vašim domačim imenom * 2430 #. Ta storitev je na voljo samo naročnikom.

Sprejemnik plača je še ena inovacija podjetja Etisalat, prejemnik plačil vam daje priložnost, da prijatelji in družinski člani plačajo za klice, ki jih naredite zanje. Prejemnik plača omogoča klicanje kdorkoli tudi brez "kredita"!

Prav tako se glasi: izgubljen v Samsung Galaxy

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here