Prihranite nekaj brskanja po denarju na osebnem računalniku

V Nigeriji so besede res poceni (in postajajo cenejše po dnevu). Vendar pa so podatki nič drugega kot poceni.

Eden od glavnih razlogov, zakaj je v mobilni revoluciji brskalnika eksplozija, je deloma zato, ker se obseg podatkov, ki se uporabljajo pri brskanju po spletnih mestih v mobilni napravi, nikjer ne nahaja blizu tistega, ki ga uporabljate na običajnem namizju. V telefonu shranite tone denarja, ki brskajo po telefonu, in ne na vašem prenosnem računalniku.

Kljub vedno bolj velikim zaslonom in zelo sposobnim načinom vnosa, ki jih ponuja proizvajalec mobilnih naprav, brskanje po telefonu na splošno ni tako priročno, kot to počnete na celotnem računalniku.

Poleg razlogov resnične prenosljivosti in moči (velikega glavobola v Nigeriji) je dvomljivo, če bi kdorkoli raje polnopravni mobilni telefon prek računalnika / prenosnika / netbooka za potrebe brskanja.

Na praktično razpoložljivi mobilni OS platformi, strežniško podprta Java aplikacija, kot je Opera Mini, zagotavlja, da lahko z vsaj 100/150 MB dostop do interneta za vsakodnevno cel mesec. Naslednje logično iskanje bi bilo, kako lahko uživam v udobju in udobju mojega polnega velikega namiznega računalnika / LapTop, hkrati pa izkoristim sposobnosti stiskanja podatkov aplikacije, kot je Opera Mini?

Z drugimi besedami, ali lahko operem Opera Mini na mojem prenosnem računalniku? Da; ti lahko. Prednosti so očitne in številne. Slabosti so tam, vendar so prednosti prednosti.

Bistvo tega prispevka je poudariti način uživanja najboljših obeh svetov. Z uporabo mobilnega brskalnika, ki je učinkovito s podatki, na celotnem zaslonu / tipkovnici računalniške platforme.

Preberite tudi: Le dva internetna načrta, ki jih potrebujete v Lagosu

Vsako sredino (na primer Opera Mini Browser) lahko zaženete v java-emuliranem okolju na vašem računalniku / prenosnem računalniku.

Predstavljam si, da bodo številni ljudje cenili hitre obremenitve spletnih strani in ultra visoke stopnje stiskanja, ki jih ponuja možnost uporabe aplikacij midlet, kot so Opera Mini, UC Browser, Snaptu, Bolt in tako naprej. Torej, poglejmo, kako lahko to storite v nekaj korakih:

  1. Vse, kar potrebujete, je to, da imate internetno povezavo (bodisi preko povezovanja [BlueTooth / Cable]) ali preko USB modema.
  2. Poskrbite, da je v računalniku nameščeno Java Runtime Environment. (Google
    "Java RunTime okolje").
  3. Namestite program Java MicroEmulator. Obstaja tudi prenosna različica tega.
  4. Uporabite svoje aplikacije Java Jad (npr. Opera Mini)

Za posebna navodila (in zato, da ne bi neprepoznavali obstoječih koles), obiščite to povezavo: Kako uporabljati Opera Mini na vašem računalniku

Lahko tudi "google" ali "bing" za "zaženite Opera Mini na osebnem računalniku"

Rezultati bi morali biti dovolj, da boste na svojem prenosnem računalniku z vsemi panoramskimi slavi zagnali operacijski sistem Opera Mini (in drugi Java Applets), pri čemer boste prihranili pasovno širino (znano tudi kot MONEY).

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here