Samsung prekine vso podporo za Symbian

Samsung prekine podporo za Symbian podporo od 31. decembra 2010. Symbian razvoj laboratorij in Symbian forum bo zaustavljen in vse Symbian vsebine odstraniti iz svojih strežnikov.

Izpis iz napovedi razvijalcem:

Priporočamo, da objavite vsa nova vprašanja za razprave na forum, najkasneje do 10. decembra 2010, da boste lahko pred zaključkom Foruma naslovili svoje vprašanje. Prosimo, izkoristite to priložnost, da pred vsako vsebino odstranite poljubno zahtevano dokumentacijo. Registracija in certificiranje aplikacij Symbian za trgovino Samsung Apps bo prenehala od 08.00 do 31. decembra 2010.

Radi bi se vam zahvalili za nadaljnjo podporo in zanimanje. Za alternativne Symbian razvojne forume si oglejte Symbian.org.

Vir: sporočilo v imenu Samsung Mobile Innovator

To je veliko bolj resno kot položaj Sony Ericsson. Samsung je popolnoma odmaknil od Symbianja in ne govori o njem. Iz kakršnega koli razloga, da je Nokia porabila ves ta denar za nakup Symbian in nastavitve Symbian Foundation pred časom, ne bi smeli motiti. Izgleda, da bodo vse ostale vseeno opustile. Izrabljen denar izgleda kot velik odpadek.

Še vedno se mi zdi čudno, da se vsa podpora umakne. Predstavljam si jezo in razočaranje zvestih kupcev Samsunga, ki so kupili nekaj vrhunskih naprav Symbian, ki jih je izdelal Samsung. Ali so ti potrošniki izpuščeni v mrazu?

Ne, da je Samsung resnično podpiral top-end napravo, kot je GT-i8910, ki je bila z množico težav z besedo Go. Izdali so napravo in jo skoraj takoj opustili.

Prav tako se glasi: Lima Ultra želi pretvoriti vaš zunanji trdi disk v osebno shranjevanje v oblaku

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here