Samsung kaže off "superhero" Galaxy S6 rob Iron Man Limited Edition

Samsung je v sodelovanju z Marvel Comics predstavil posebno različico svojega vodilnega pametnega telefona Galaxy S6 Edge Iron Man Limited Edition. Spravljen v slogu "Iron Man", pametni telefon je časovno omejen na pojav naslednjih serij dogodivščin superhero vesolja Marvelovih Avengers: Age Of Ultron .

"Zelo smo veseli, da je naše dolgoletno partnerstvo z Marvelom doseglo vrhunec z izdajo modela Galaxy S6 Edge Iron Man Limited Edition, zasnovano posebej za ljubitelje Iron Manja, " je povedal Younghee Lee, izvršni podpredsednik globalnega marketinga IT & Mobilni Samsung Electronics. "Limited Edition Iron Man Galaxy S6 rob uteleša moč znaka Avenger z uporabo nenavadnega dvojno zakrivljenega zaslona in naprednih funkcij, ki bodo navdušencem Marvel Universe nepozabno doživetje"

Samsung Galaxy S6 rob Iron Man Limited Edition je narejen v značilni rdeči in zlati dizajn. Zadnja plošča je okrašena s čelado za Iron Man. Model je opremljen s 64 GB notranjega pomnilnika. Vse druge specifikacije so osnovni model Galaxy S6 rob. Naprava je prav tako na voljo v edinstveni vrsti darilne embalaže, ki vključuje prozoren pokrov, ki ščiti zadnjo ploščo naprave in brezžični polnilnik, izdelan v slogu reaktorja superherola ARC.

Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man Limited Edition je že na voljo v Južni Koreji in bo na voljo tudi na Kitajskem in v Hongkongu junija. Ni načrtov za globalno prodajo te omejene različice, vendar je običajna različica na voljo na spletnem mestu JiJi.ng.

Prav tako se glasi: Galaxy X je lahko prvi zložljivi pametni telefon Samsung


//www.youtube.com/watch?v=wB6MId15cpo

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here