Samsung Pay hits 5 milijonov uporabnikov in več

Nekje lani Samsung Electronics je napovedal Samsung Pay. To je bila plačilna rešitev za olajšanje brezžičnih transakcij s POS terminalom. Narejen je bil za delo z NFC + magnetnimi čipi Secure Transmission, ki jih najdemo v najnovejših pametnih telefonih podjetja Samsung. Storitev, ki je sprva začela v Južni Koreji in ZDA, je že pridobila veliko vleka.

V sporočilu za javnost je Samsung objavil, da je Samsung Pay dosegel približno pet milijonov registriranih uporabnikov. Transakcije preko platforme so čez šest mesecev presegle 500 milijonov dolarjev! To kaže, da ljudje postopno sprejemajo uporabo svojih telefonov kot plačilno orodje.

"Od svoje uvedbe lanskega leta, Samsung Pay je spremenil način plačila ljudi in uporabo svojih pametnih telefonov, "

"Smo že videli veliko potrošnikov sprejetje in smo še naprej videli velik zagon. Naš cilj je razširiti Samsung Pay na še več lokacij po vsem svetu in naše stranke pričakujejo, da bodo v prihodnjem letu videli več funkcij. "

Že obstajajo načrti za širitev, služba bo prizadela Kitajsko marca, sledijo ji Avstralija, Brazilija, Singapur, Španija in Združeno kraljestvo pozneje v letu. Samsung tudi razširja partnerstva s podjetji za kreditne kartice za potrošnike, da bi lahko uporabili samodejno preverjanje prstnih odtisov Samsung Payments, da bi plačali na spletu. Kako

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here