Samsung sija po Appleu na večji velikosti zaslona

Skupina mobilnih telefonov Samsung na Filipinih se je na Twitter obrnila na Apple, ko je predstavila svoje najnovejše vodilne telefone, 4.7-palčni iPhone 6 in 5.5-palčni model iPhone 6 plus, ki sta v primerjavi s prejšnjimi modeli imeli večje zaslone.

Vzeli so jabolko v Appleu, ki so jih opomnili na znano ponudbo nekdanjega direktorja, ki govori o poznih Steve Jobs, ki pravi: » Nihče nikoli ne bo kupil velikega telefona « in nato dodal k citatu: » Ugani, kdo se je presenetil in spremenil svoje umov "samo si oglejte spodnjo sliko.

Velike izboljšave in inovacije prinašajo spremembe - tudi oni so mislili. #MoreThanBig //t.co/MN89YMdFMn pic.twitter.com/wubl1QhSEJ

- Samsung Filipini (@samsungph) 9. september 2014

Citat iz pokojnega Steve Jobs je dejal na tiskovni konferenci julija 2010, da bi obravnaval vprašanja iPhone 4, saj je vedno menil, da nihče ne bi želel kupiti velikih zaslonov telefonov, tudi zdi se Samsung izkazal svojo izjavo narobe s svojo masivno prodaja v zadnjem času.

Apple je vedno verjel, da so bili njihovi prejšnji modeli velikosti zaslona, ​​še posebej iPhone 5 so bile popolne velikosti do sedaj. Se čudite, zakaj jih je spremenil v mislih, ali je Apple izgubil tisto, za kar so bili vedno znani, zaradi česar so inovacije in ustvarjalnost?

Vir: Telefon Arena

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here