Samsung i900 "Omnia" pregled

Omnia je telefon, ki ga je dobro videti. Fantje v podjetju Samsung, ki je odgovoren za oblikovanje telefona, je zagotovo dobro delo. Kombinacija srebra in črne barve omogoča, da je zunanji del naprave videti privlačen. Moja ugibanja je, da bo veliko žensk posebej zasidrano v Omniji zaradi svoje zasnove. Ni dvoma, da bodo številni fantje tudi privlačni za ta telefon.

Toda, ko se premaknete stran od oblikovalskega in zunanjega dela telefona, in v kaj je pod pokrovom, je zgodba povsem drugačna. Omnia je eden najbolj neuporabnih telefonov, ki sem jih uporabljal v vseh mojih letih uporabe telefonov.

Najprej, ker je naprava za mobilne naprave Windows, bo povprečnemu uporabniku resnično zastrašujoče poiskati pot. Imam situacije, ko je nekdo prosil, da vidim svoj telefon. Ko so jim dali, so vse, kar so naredili, gledali na zaslon. Niso imeli pojma o tem, kaj narediti, ali kakšen gumb za pritisk. Ne bi mogli najti svoje poti.

Drugič, vnosu besedila ne pomaga dejstvo, da je telefon polna naprava na dotik. Za pisanje besedila ni fizične tipkovnice / tipkovnice. Za katerokoli obliko pisanja besedila boste morali uporabiti tipkovnico / tipkovnico na zaslonu. Poskus uporabe mojih prstov za tipkanje je povzročil ogromno neuspeh. V celoti sem odvisna od pisala za tipkanje besedila in verjemite mi, ko rečem, da to ni bilo zabavno doživetje.

Prav tako se glasi: Glo 1 prevrača komercialne storitve

Druga stvar, ki sem jo našel zares nadležno v Omnii, je bila funkcija rotacije avto zaslonov. Bilo je tako čudno, da sem ga moral popolnoma izklopiti.

Zdaj za nekaj dobrih novic v oddelku za programsko opremo. Če iščete telefon, ki vzame dobre fotografije in beleži zelo dobre videoposnetke, potem ne glej več. Omnia ima osupljive fotografije s fotoaparatom z ločljivostjo 5 milijonov slikovnih pik. Obstaja tudi zelo sposobna LED bliskavica, ki pomaga pri fotografiranju v slabo osvetljenih okoljih.

Tukaj moram reči, da nimam nič proti Samsungu ali Windows Mobileu. Verjamem, da obstajajo dobre Samsung in oken mobilne naprave tam zunaj, vendar v mojem skromnem mnenju, Omnia je primer ne dobro izvajajo pametni telefon.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here