Samsung (No; RIM) zaposluje ljudi, da protestirajo pred trgovino Apple - Posodobljeno

Boj proti Appleu se je pravkar dobil zarezo, saj je priljubljen korejski proizvajalec mobilnih telefonov Samsung pred kratkim najel podjetje Tongue, tržno podjetje, ki je šel pred trgovino Apple, ki je nosila tablice s sporočilom "Zbudi se" in skandirati.

Demonstranti so prispeli v črni avtobus, ki je na obeh straneh tiskal besedilo Wake Up. Očitno je bitka prešla raven, kjer sta dva velikana v reklamah metali prefinjene naglavne ograje in zdaj je napolnjen napad.

Edina ugibanja, ki prihajajo v mislih, zakaj bi Samsung storil to, je, da bi morda pridobili dodatno obveščenost namesto njihove morebitne 3. maja razkritje naslednjega vodilnega Galaxy naprave, Galaxy SIII. Samsung ima namensko spletno stran, ki ima odštevanje, ki ga lahko preverite tukaj

Kaj storite s tem korakom podjetja Samsung?

Nadgradnja:

RIM Avstralija je od takrat izdala izjavo, ki je odgovorna za ta protest:

"Lahko potrdimo, da je avstralska kampanja" Wake Up ", ki vključuje vrsto izkušenj, ki potekajo v Sydneyju in Melbournu, ustvarila RIM Australia. Odkritje bo potekalo 7. maja, ki bo namenjeno temu, da spodbudi pogovor o tem, kaj pomeni "biti v poslu" za Australce. "

Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here