Samsung je odšel Omnia Crazy

Svetovna številka 2 (2), proizvajalec mobilnih naprav, Samsung, se je z njo zmešala. Saga ima svoje korenine pri predstavitvi prvotne Omnia, i900, ki smo jo v MobiNaiji še posebej zanimali. Slišimo pa, da se prodaja v shiploads.

Sledila je Omnia HD i8910, ki deluje na Symbian s60 5. izdaji. Specifikacije HD-a so nas zasvoile, vendar nas poznaš - izgubili smo brez tipkovnice QWERTY na naših mobilnih napravah.

Ampak naj bo to povedano tukaj in zdaj, HD nadklasi Nokia samoproklican " najnaprednejši mobilni računalnik na svetu ", N97, v skoraj vseh - in HD je bil sproščen pred N97. Tsk, tsk, tsk.

Če je Sammy udaril QWERTY na HD, bi skočili v čoln. Ah, toda mobilni svet se zdaj ne vrti okoli nas; kajne? Bomo nadaljevali?

Ne pred časom, je bila napovedana še ena Omnia - i8000, spet čisti zaslon na dotik. Toda Sammy še ni bil končan.

V obseg Omnia so bili dodani trije (3) novi telefoni:

  1. Samsung B7300 OmniaLITE
  2. Samsung B7320 OmniaPRO
  3. B7610 Omnia Pro

Vsi trije vodijo WinMo 6.1 in slišimo, da bodo nadgradljivi na 6, 5 ​​kasneje (vstavite opozorila). Jaz sem vsekakor občutek Samsung B7320 OmniaPRO s QWERTY oblikovalnim senzorjem, vendar samo gledam polno klizno tipkovnico QWERTY na B7610 OmniaPRO mi dajejo goščine izreze. Kot da .

Želim si, da ima tipkovnica 5 vrstic, zato lahko imamo namenske številske tipke. Ampak, hej, človek lahko prosto želi ...

Preberite tudi: Continuum: Android OS prihaja na osebne računalnike

Upoštevajte tudi, da sta dve "Omnia Pros". Kako jih razlikujemo v vsakdanjem govoru? Te številke B7320 in B7610 niso takšne stvari, ki jih želim uporabljati vsak dan. Capiche ?

Ena stvar, ki sem jo opazil, je, da je omnia Omnia sestavljen samo iz pametnih telefonov. Morda je to Samsung načrt. Korejski proizvajalec je tudi dejal, da se bo obseg naprav Omnia ne bo omejeval na en pametni OS.

V tej vrstici smo že videli številne naprave WinMo in eno Symbian napravo. Kdaj dobimo Android Omnia, stric Sam? In prosim postavite QWERTY tipkovnico na to!

Vedeli bomo in biti dobri. Vse, kar želite, da storite, če nam boste le dali to željo.

Za dinastijo Omnie!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here