Samsung Galaxy Tab - zgodba o všeč in ne mara

Samsung Galaxy Tab prikriva mešana čustva v meni. V večini primerov mi je všeč naprava. Ampak potem, stvari, ki jih ne maram, so tako velike, da je že očitno, da bo moj odnos s tabulatorjem kratek. Pomislek o tem me res zaskrbljuje, toda potem, to je leto 2011 in nekatere izbire oblikovanja so preprosto neprilagojene.

Za napravo, izdelano leta 2010, je nepredstavljivo, da bi bilo polnjenje z USB-jem izpuščeno. Zakaj Samsung ne bi uporabljal polnilnika USB? Tudi na Kitajskem telefoni polnijo USB. Da, rekel sem!

Številka dva, Samsung je izvedel lastniško pristanišče, ki služi več namenom. Uporablja se za polnjenje, povezljivost z osebnim računalnikom preko USB in HDMI. Spet, vem, da trenutno slišim kot zdrobljen zapis, toda za napravo, izdelano leta 2010, je to nadležno. Kaj to pomeni, da če na primer pozabim svoj polnilec doma, ne bom mogel zaračunati Tab, dokler se ne vrnem domov, razen z nekaj udari sreče naletim na nekoga, ki uporablja tudi takšno pristanišče in imajo svoj polnilec z njimi.

Ne razumem, zakaj Samsung na tej napravi ni mogel uporabljati več kot ene vrata. Dovolj je, da jih namestite. Poleg mikrofona, je leva stran te tablice gola. Ali ni čudno, da v tem dnevu in starosti ne morete hkrati napolniti in povezati svoje naprave z visoko ločljivostjo na računalnik?

V redu, dovolj, kar mi ni všeč, in stvari, ki jih resnično ljubim o tej tableti.

Preberite tudi: Angry subscriber petitions NCC preko Smile 4G's Unlimited promo

Najprej je 7-palčni zaslon na dotik z ločljivostjo 1024 x 600 slikovnih pik je zelo svetel, oster in jasen. Plus je kapacitiven, zaradi česar je zelo odziven na dotik. Bolj ko uporabljam to napravo, bolj sem ljubil velikost zaslona. Yomi me je prosila, naj se vrnem na telefone z manjšimi zasloni, vendar se mi resno ne veselim.

Predvajanje videoposnetkov na tem zaslonu je najboljša izkušnja, ki sem jo imela na kateri koli mobilni napravi, ki sem jo uporabila. Tudi zaslonska QWERTY tipkovnica v obeh pokončnem in pokrajinskem načinu je velika in dobro razmaknjena, da omogoča vrhunsko tipkanje, vse zahvaljujoč velikosti zaslona.

Če je karkoli sovražim za telefone na dotik, je dejstvo, da je tipkanje na njihovi virtualni tipkovnici vedno zame velik problem. Vidiš, imam zelo velike palce. Na Galaxy Tabu so moji veliki palčki dobro poskrbljeni.

Ubijanje hitrosti je opozorilo, da zvezna varnost v cestnem prometu Nigerije daje vsakemu nigerijskemu uporabniku cestnega prometa, toda Tab prehaja nasprotno sporočilo. Ne pozna počasnosti in ne počasi. 1GHZ snapdragon procesor, plus 512MB RAM, je razlog za sanppiness te naprave. Preklapljanje med aplikacijami je vetrič. Edini čas, ko sem doživel počasnost, ni bila napaka telefona, temveč pazljivost internetne storitve, ki jo MTN oglašuje na televiziji kot super hitrost.

Preden sem dobil Samsung Galaxy Tab, sem prebral številne preglede o tem na spletu in večina pregledovalcev se je pritožila zaradi slabe baterije. Moje doživetje je ravno obratno, življenjska doba baterije pa je presegla moje pričakovanje.

Preberite tudi: 6 zanimivih vpogledov v trg pametnih telefonov v Nigeriji (2015)

Da bi bil ta pregled predolg in dolgčas, je bil razdeljen na dva dela. Torej pazite na drugo nogo, ki bo, tako kot prva, mešanica tega, kar mi je všeč in ne maram naprave, ki bi jo sicer ljubil, da bi ostal večno.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here