Samsung Galaxy S2 v primerjavi z Galaxy 3D

Južni korejski tehnološki velikan, ki je začel raziskovati 3D industrijo pametnih telefonov, je napovedal Galaxy 3D, 3D različico svojega super pametnega telefona Galaxy S II. Po poročilih se Galaxy 3D pripravi s podobnimi tehničnimi specifikacijami Galaxy S II, razen 3D-faktorja. Samsung bo predstavil svoj prvi 3D pametni telefon v konkurenci s 3D pametnimi telefoni, kot so HTC EVO 3D in LG Optimus 3D (LG Thrill 4G v ZDA).

Govorice, ki se širijo po tech blogih, napovedujejo najnovejši 3D pametni telefon podjetja Samsung. Naprava bo domnevno delovala na 1.2GHz dvojnem jedru Exynos procesorju in bo imela dve 8-milijona slikovnih pik kamere na zadnji plošči za 3D zajemanje. Podobno kot pri Samsung Galaxy S II, bo njegova 3D različica predstavila 4, 3-palčni 3D-zaslon LCD. Pričakuje se, da bo 3D-pametni telefon družbe Samsung izboljšal HD TV-out in več drugih večpredstavnostnih funkcij.

Galaxy S II v / s Galaxy 3D
Kot je navedeno zgoraj, Galaxy 3D ne bo nič drugega kot 3D-različica Samsung-jevega tržnega zadetka Galaxy S II. Ta južnokorejska družba je dvakratnega Galaxy S II ponudila konkurenco Appleu prihajajočem iPhoneu 5 in drugim napravam Android, kot so HTC Sensation in Motorola ATRIX. Kot so pričakovali analitiki, je Samsung Galaxy S II postal velik hit na svetovnih trgih. Družba je prodala več kot 5 milijonov enot Galaxy S II v samo 85 dneh po njegovem začetku. Pametni telefon je šel še v ZDA.

Galaxy S II je bil izjemen za svojo najtanjšo funkcijo. Z dimenzijo 125, 3 x 66, 1 x 8, 5 mm je naprava znana kot eden izmed najtanjših pametnih telefonov na trgu. 4, 3-palčni zaslon na dotik s tehnologijo Super AMOLED plus in trdnim gorilnim steklom je še ena lastnost naprave, ki deluje na Android 2.3 Gingerbread. Galaxy S II ima vgrajeno kamero z 8, 1 milijona slikovnih pik na zadnji plošči in kamero z 2 milijoni slikovnih pik na sprednji plošči.

Preberite tudi: Karkoli je vaš najprimernejši mobilni operacijski sistem, vam MobilityNigeria pokriva

Glede na govorice, Samsung Galaxy 3D pričakuje, da bo prišel do istih tehničnih specs, razen dvojnih 8-milijona slikovnih pik kamer za 3D zajemanje. Seveda, ker gre za 3D-napravo, lahko pride do nekaterih dodatnih funkcij, kot je izboljšan procesor, ki lahko postane konkurenčna naprava na cvetočem trgu pametnih telefonov 3D.

Možnosti Galaxy 3D
Ker je Samsung Galaxy S II doslej postal hit na trgu, obstaja velika možnost za uspeh Galaxy 3D, ki je pod isto blagovno znamko. V času, ko se tehnologija 3D razširi na pametne telefone s televizorjev in monitorjev, morda obstaja veliko ljudi, ki bodo imeli zanimanje za 3D telefon Samsung, namesto LG, HTC in drugi.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here