Samsung Galaxy Note Review

Galaxy Note Samsung je hibridna naprava, ki jo je Samsung naredil za boj na dveh bojnih frontah. To je hibridna naprava za tiste, ki želijo dobiti tableto, vendar še vedno želijo, da je dovolj žepna, da jo lahko nosite in uporabljate kot odlična mobilna naprava. Začnimo!

Hitre specifikacije

  • 5, 3 palca, 1280 x 800 pikslov, zaslon na dotik.
  • 1 GB RAM-a
  • 1, 4 GHz Dual Core procesor
  • 16 GB Notranji pomnilnik + microSD (do 32 GB)
  • Android 2.3.6 Gingerbread
  • 8 MP kamera s LED bliskavico / spredaj: 2 MP
  • GPRS / EDGE / UMTS / HSDPA / HSUPA / HSPA +
  • Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Wi-Fi Direct
  • Standardna baterija, Li-on 2.500 mAh

Zaslon

Najprej moram priznati, da je zaslon ogromen za mobilno napravo in glede na to, da ga že skoraj teden dni uporabljam kot svoj primarni telefon, še vedno meni veliko. Resolucija, da so paketi Galaxy Note enaki tistim, kar se pridobi na nekaterih računalniških monitorjih. Dejstvo, da je to pakirano v tako majhen paket, je povsem čudovito uporabljati.

Kamera
Opomba ima fotoaparat z 8 milijoni slikovnih pik, ki ne razočara, poleg tega pa posname celotno video visoke ločljivosti (HD) pri 24-30 sličicah na sekundo. Ima tudi scenski način, način zaznavanja nasmeha in zelo svetlo LED bliskavico.

Splošno
Opomba je v paketu s pisalom imenovanim S Pen, ki ga lahko uporabljate za sprejemanje zapiskov in krmarjenje po vmesniku. Opomba tudi ni slepota, ko gre za večpredstavnost. Dual-core procesor zagotavlja, da snema in predvaja videorekorder visoke ločljivosti brez težav. Od vseh telefonov, ki sem jih uporabljal, je opomba tista, ki ljudem ponuja več vprašanj kot običajno. Na zaslonu vedno ostanejo vsi ostali pametni telefoni videti drobni.

Prav tako se glasi: Telekomunikacijski drogovi uničeni v severni Nigeriji

V kompletu je torbica za prenašanje, ki nadomešča pokrov baterije, enofazne slušalke z nadomestnimi ušesnimi blazinicami in snemljiv USB polnilnik.

Operacijski sistem in programska oprema
Galaxy Note ima Android 2.3.6 Gingerbread. Samsung je obljubil, da Ice Cream Sandwich prihaja kmalu kot posodobitev. Drugi telefoni - tudi Samsung Galaxy S II - so bili posodobljeni na ICS, vendar posodobitev še vedno ni na voljo za zabeležko. Sumim, da je v paketu S Pen, ki odloži posodobitev.

Samsung Nigeria je prav tako združil nekaj aplikacij, kot so Afrinolly in Opera Mini. Druga paketa programske opreme, ki jo je treba omeniti, so aplikacije, kot je Kies Air, ki jih lahko uporabite za prenos datotek v svoj telefon prek brskalnika in programske opreme Polaris Office, ki obdeluje datoteke Office.

Življenjska doba baterije
Opomba ima baterijo 2500 mAh, kar je več kot dovolj za napajanje Android OS. Večina vodilnih telefonov pošilja skoraj polovico tega in to igra v korist. Do konca vsakega dne ponavadi imam vsaj 35-40% polnjenja.

Izvedba
Galaxy Note je čudovita naprava z minimalnim zamikom vmesnika. Ima procesor z zmogljivostjo 1, 4 GHz z dvema jedroma, kar omogoča dobro izkušnjo. Vendar pa je nekaj zamika, kar mislim, da ga povzroča Samsung-jev zaganjalnik Touchwiz, ki se pije v napravo.

Pomanjkljivosti
Nekateri menijo, da bo to opozorilo zagotovo preveliko. Po mojih izkušnjah je žep včasih težko. Druga težava je, da je Galaxy Note dražji od vseh trenutnih modelov Galaxy Tab, vključno z različico 10, 1 palca.

Preberite tudi: Uporaba dveh povezanih pametnih telefonov v Arkham Asylum

Zaključek
Galaxy Note je naprava, ki se bori na dveh frontah in to počne precej dobro. Kot telefon deluje dobro, dokler ga dejansko ne postavite na uho, da opravite ali prejmete telefonski klic, in to je, ko izgleda / čuti nerodno. Kot plošča tablete dejansko dobro deluje. HD zaslon je super ostro, kljub dejstvu, da je tehnologija, ki se uporablja za to, Pentily.

Vse to je odlična naprava za ljudi, ki si želijo najboljše iz obeh svetov z dodatno prednostjo trdne baterije in obljubo o najnovejši posodobitvi za Android.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here