Life Battery Life Samsung Galaxy Note II me zanima!

To ni novica, da sem sesalec za številne stvari na mobilnem telefonu. Eden od njih je izjemna življenjska doba baterije. Resnično sovražim, da moram medicinskemu zdravniku in da se moram priključiti vsake tri ali štiri ure. Jaz sem mobilna prva oseba. To pomeni, da bi rad raje imel svoj mobilni telefon, kot da bi sedel na moji mizi z osebnim računalnikom ali pa nosil svoj netbook. Zaradi tega so pomembne dolgotrajne baterije. Zato sem zaljubljen v Motorola RAZR MAXX.

Galaxy Note II je samozavestna naprava: 5, 5-palčni zaslon, vrhunska pisala, kamera z 8 milijoni slikovnih pik in Quad-core 1, 6 GHz, ki so zmešani na Android Jelly Bean. Zdaj vržite 3100 mAh baterijo (baterija RAZR MAXX je 3300 mAh) in impresivne rezultate iz testov baterij GSM Arena in hočem eno. Govorim o skoraj 17 ur pogovora, 9 ur brskanja po spletu in 11 ur predvajanja videoposnetkov. Lahko zapustim domov s polno obremenitvijo in ne skrbi moje glave o bateriji, ki mi je pred koncem dneva umrl.

O tem govorim! Rezultati testa so Galaxy Note II v drugem trenutku po RAZR MAXX v smislu upravljanja moči. Veš, če pogrešaš zlato, srebro ne more biti tako slabo.

Poleg življenjske dobe baterije, bo lepo preizkusiti eno od teh novih generacij styli. Vedno sem rad imela in uporabljala pisalo. Moj zadnji mobilni telefon s pisalom je bil HTC Touch Pro2 v letu 2010.

Ker nisem mogel dobiti roke na Motorola RAZR MAXX, mi dovolite, da vidim, kateri od naših partnerjev se lahko obračam, da bi postal enota galaksije Note II na voljo za mene. PS: Nikomur ne povej, toda nimam namena, da bi se vrnil, ko bo prišel v moje roke! Shhhhh .

Kredit za slike : GSMArena.com

Prav tako se glasi: Business 101: Vsako podjetje začne z izgubo

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here