Samsung Galaxy Note II obiskuje MOBILNOST Too

Ni avgust, vendar izgleda kot težko obiskano obdobje na vašem priljubljenem mobilnem načinu življenja, MOBILITY. Pred nekaj tedni je Lumia 610 padel in se že pripravlja na odhod. Prejšnji teden je preostalo tudi novo okno Phone Phone 8, zdaj pa se z njim ukvarjamo. Dolgo je prišel, toda Samsung Galaxy Note II je že v tranzitu in se usmeril tudi v našo pot.

Jaz sem oboževalec pisala za mobilne telefone, ki ima dediščino vrhunskih naprav na stilu, kot so Ericsson R380, Motorola Accompli 008, Sony Ericsson P800, Palm Treo 700P, Sony Ericsson P990i, Sony Ericsson P1i, HTC Titan / Sprint Mogul, Samsung i780, Samsung i780, Sony Ericsson Xperia X1 in HTC Touch Pro2. Julij 2010 je bil zadnji čas, ko sem uporabil ali pregledal pametni telefon s pisalom. Vau! To je več kot dve leti pred 92 leti. Dolgo je prišel. Je pisalo nazaj za dobro? Verjetno že veste, kaj mislim, da je odgovor na to vprašanje.

Kot ponavadi mi dovolite, da vam postavim svoja vprašanja in zahtevam glede stvari, ki bi jih radi, da si v času svojega časa ogledam opombo II.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here