Samsung Galaxy Note II prvi vtisi

Bil sem zaposlen s poliranjem mojega pregleda Nokia Lumia 920 in zato ni mogel postaviti prve objave za prikaz za Galaxy Note. Ampak zdaj sem končal s tem in lahko nadaljujem.

Opomba II je lepa naprava in velika tudi za nekaj, kar služi tudi kot telefon. Še vedno moram preseči velikost, še posebej, ko pride telefonski klic ali pa ga moram postaviti. Oglejte si Galaxy Note II poleg Nokia Lumia 920 in Lumia 610:

LR: Samsung Galaxy Note II, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 610

Spomnim se prvič, ko sem držal prvotno Galaxy Note Emmanuela Olalereja. Fant, ta stvar se je počutila ogromno, in opomba II se mi zdaj še zdi isto. Opazil sem, da je po tem, ko sem držal v roki za nekaj časa, pobral vse druge pametne telefone počutil, kot da sem pobral nekaj res majhno. Upam, da občutek ne traja, saj ne bi bilo smešno, ko moram vrniti to enoto, ko bo opravljeno z mojim vrednotenjem.

Ena stvar je zagotovo, da je velik prelepi zaslon plus za branje, brskanje in gledanje filmov, in naredil sem nekaj tistih, ki so že na opombi II.

Prav tako mi je všeč, da ima zaslonska tipkovnica posvečeno 5. vrstico numeričnih tipk, podobno tistim, ki jih dobite na osebnih računalnikih in zdaj izumrle komunikatorje starosti Symbian. Ta in druga majhna dotakanja pomenita, da Opomba II dodatno potisne mejo v smislu približevanja polnim računskim zmožnostim.

Resnično nisem imel časa, da se z Opomba II resnično spustim navzdol, zdaj pa, ko ga lahko opozorim, boš prebral moje misli o tem drznem premiku k popolnemu računalniškemu računanju na žepni mobilni napravi.

Preberite tudi: Computer Village Story: Mobilnost Arena povezuje ljudi

Kot je naša praksa, vas prosimo, da postavite svoja vprašanja v razdelek o komentarjih, tako da jih lahko preučim v pisni obliki svojih lastnosti in pregledov. Fellow mobilistas, Samsung Galaxy Note II.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here