Samsung Galaxy Gio S5660 Pregled


Samsung Galaxy range of Android mobilnih telefonov je bil hit na trgu na svetovni ravni. Dejstvo je, da je beseda: "Za vse obstaja galaksija". To je zato, ker zares obstaja Galaksija za vse.

Samsung Galaxy Gio je srednji sloj, ki ponuja Android 2.3 (Gingerbread). Zaslon je 3, 2 palcev in fotoaparat s 3, 5 milijoni slikovnih pik, ki ga vrže v dober ukrep.

Moja enota je bila vnaprej nameščena s sistemom Android 2.2 (Froyo), toda potem, ko sem jo priključil na osebni računalnik s programsko opremo Samsung Kies, sem bil obveščen o razpoložljivi nadgradnji na Android 2.3.3. Zdi se, da je ta različica najnovejša različica za Gio. Nekatere druge naprave so prejele 2.3.5. Ampak nisem prepričan v kakšno veliko prednost slednjega nad prvim.

Zmožnosti in pomanjkljivosti operacijskega sistema Android so dobro znane - standardna Android Gmail, e-pošta, spletna in wifi, med drugim - tako da ne bom šel v te podrobnosti tukaj.

Vprašanje je, kako dobro Gio ustreza potrebam segmenta, na katerega je usmerjen?

Na splošno to počne dobro. Avdio predvajanje je glasno - precej glasnejši od tistega, kar N9 izpušča (kar ne govori veliko, saj avdio predvajanje N9 ni ​​preveč glasno). Ampak dobiš primerjavo.

Predvajanje videoposnetkov je precej omejeno: nobena od datotek XviD, AVI in MPG, ki sem jo poskušal, je igral. MP4 je igral brez težav, čeprav.

Imela sem težave s tipkanjem na 3, 2-palčni zaslon. Ali je to posledica tega, da zaslon ni tako odziven ali zaradi postavitve QWERTY tipkovnice na zaslonu, nisem prepričan. Vendar sem na manjših zaslonih natipkal bolj udobno.

Prav tako se glasi: Fire Burning Bright: Innjoo Fire Review


Kamera s 3, 2 milijona slikovnih pik je ena od boljših in ima funkcijo samodejnega ostrenja. Čeprav brez bliskavice, pozabite vzeti slike v situacijah slabe osvetlitve.

Galaxy Gio je še en pametni telefon Android, ki ne izstopa na noben poseben način - in ni namenjen temu, da bi se izognil. Njena ena od naprav, ki jih kupite, ko nimate, nimajo denarja za spljo v napravah z večjim dosegom Galaxy.

Večino funkcionalnosti dobite z veliko nižjimi stroški. Po koncu, Gio stane na trgu samo okoli 35.000. To je dober dogovor.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here