Samsung D780 Dual SIM telefon

Tukaj v Nigeriji, precej ljudi ima v lasti in uporablja več kot eno SIM, in iz različnih omrežij. Če ste ena takšna oseba in želite raje prenašati samo en telefon, ima Samsung nekaj, kar je v vaši ulici.

Vrhunec Samsung D780 je, da vam omogoča, da uporabljate dve (2) SIM kartici iz dveh različnih omrežij - in oba črta sta aktivna istočasno.

Zaslon na levi prikazuje stanje pripravljenosti s kazalniki omrežja in imeni za Zain (Celtel) in Etisalat. Kliknite sličico za večjo sliko. SMS lahko pošiljate in prejemate v obe vrstici, postavite in sprejemate klice v obeh vrsticah in brskate po internetu - tokrat na kateri koli vrstici, ki jo izberete kot svojo glavno vrstico. Sekundarne linije ni mogoče uporabiti za dostop do interneta.

Samsung je dobro implementiral dual-SIM funkcionalnost. Poskušal sem ga z linijo iz Zaina in drugega iz Etisalata. Klici in SMS so se dobro zbudili za oba, in da, brskanje po internetu je dobro delalo prek Zain GPRS (Zain je bil določen kot primarna črta).

Druge dobre točke vključujejo velik in svetel zaslon ter udobno tipkovnico.

Nizke točke telefona vključujejo njene osrednje glasbene in igralne vmesnike ter brskalnik OpenWave. Že dolgo sem naletel na brskalnik OpenWave na mobilni napravi. Deluje dobro za mobilne prijazne strani, kot so MobiNaija.com, wap.Yahoo.co.uk in Alireta.com. Ampak, če vržete karkoli izven preprostih strani, lahko pričakujete bolečo izkušnjo brskanja.

Prav tako se glasi: Facebook gre proti Periscope z Live Video

Omrežna povezljivost je omejena tudi na GPRS in EDGE. 3G bi bil veliko lepši, vendar ob upoštevanju, da se lahko sodobna omrežja EDGE ujemajo s hitrostjo 3G, mogoče pa je malo zamuditi.

Hitre specifikacije

Velikost in teža: 115 x 49, 6 x 15, 7 mm. 108, 5 gm
Zaslon: TFT zaslon. 256, 000 barv. 240 x 320 slikovnih pik
Podatki: GPRS, EDGE
Fotoaparat: 2 MP, brez bliskavice, 1600 × 1200 slikovnih pik. Snemanje videa
Pomnilnik: 32 MB + reža za microSD (nobena v maloprodaji)
Povezljivost: USB. Bluetooth
Sporočila: SMS, MMS, EMail
Drugo: Dual SIM

MobiNaija Ocena: 4/5

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here