Epizoda epizoda Samsung / Clinton Jeff: zadeve, ki se pojavljajo pri Bloggerjih

Nokia Innovations ima članek, ki pripoveduje zgodbo o tem, kako se je Samsung India odločil, da bo članom blogerjev letel v IFA v Berlinu preko svojega programa Mobilers. Clinton Jeff of UnleashThePhones je bil eden tistih blogerjev. Glede na zgodbo, ko je Samsung poslal vabila, so vprašali, ali so pisatelji prišli na obisk kot "reporter ali kot promotor".

Jeff je poročal, da je izjavil, da bo tam kot novinar. Po tem, ko je prišel, se je izkazalo, da je Samsung želel, da bloggerji postanejo veleposlaniki blagovne znamke, in ko so nekateri od njih zavrnili, jih je Samsung zapustil, da jih zapustijo v Berlinu v Nemčiji.

Naslednji splet prenaša isto zgodbo, tako da je Samsung na pol poti po vsem svetu poletel, nato pa jim je grozil, da jih zapustijo.

Bodite prepričani, da sledite povezavam za celotno zgodbo, saj nimam namena, da bi jih tukaj ponovili. Seveda se smrdi na visoka nebesa. Toda moj cilj je, da se obrnem na nekatere goveje krave (v redu, BS), ki se dogaja tam zunaj. Vprašanja, ki jih postavljam, morda nimajo neposrednega vpliva na incidenco Samsung / Clinton Jeff, vendar so vsi povezani.

Interesi in dnevne rede
Prva stvar, ki jo bloggers potrebujejo, je, da podjetja vedno delujejo v svojem interesu. Kot blogger, morate dobiti mojo pravico: vaše primarno delo je, da deluje v svojem najboljšem interesu. To je prvi zakon džungle, blogging pa je del človeške džungle.

Preberite tudi: Pridobite meddržavne avtobusne vstopnice. Preprosto. S Tiketmobile

Ne zavajajte se s strani navdušence, da vse, kar počnete, služi nečim drugim interesom na lastne stroške. Pripravite svoj dnevni red in bodite klinićni pri uresnićevanju. Ne skrbite, da bi prestrašili ali se razjezili. Na tem planetu je več kot 5 milijard ljudi.

Ena mlada blogerka je dobila prav, ko mi je nedavno rekla: "Nisem tukaj, da bi blog za vsakogar. Jaz blog za mene. "Smart gospa, po mojem mnenju. Če ste dobri pri tem, kar počnete, ga dolgo ne boste mogli prezreti.

Vabila me je nekoč na kosilo, prva izjava predstavnika pa je bila, da je forum poklical, da bi ugotovil, kaj bloggers lahko storijo za podjetje. Ugotovil sem, da je zabavno, saj Mobility in drugi blogi že leta objavljajo gradiva za isto podjetje in niso dobili ničesar v zameno. Seveda smo v času tega sestanka prenehali objavljati brezplačno.

Ne pozabite: karkoli počnete, moraš paziti sami, ker drugi fantje gledajo samo zase.

Blog; Ni časopis
Nekdo mi je danes rekel: "Vtis je, da bo ta isti model, ki deluje tudi za tisk, delal tudi za blogerje." To je bilo tako v točki. Blog ni nujno časopis. Blogger ni dolžan objaviti nobenih "lomljivih novic" ali sporočil za javnost. Obstaja nič obveznosti, razen, če se je blogger začel ukvarjati, je blog z novicami.

Poleg dohodkov iz oglasov časopisi dejansko zaslužijo prihodke od prodaje. Blogi ne. Poslovni model ni enak. Če ste blogger in ne uporabljate novic blog, bi morali vsi posebni materiali pritegniti pristojbino za objavo na vašem spletnem dnevniku.

Prav tako se glasi: Bitka za virtualno točnost natančnosti

Blogging kot posel
Druga oseba mi je rekla: "Večina podjetij še vedno vidi bloggers kot ne podjetniške. Torej, blogi morajo teči kot ustrezna podjetja, da jih jemljejo resno. "

Spet na točki. Blogerji morajo pospešiti svojo igro in postati poslovni, če upajo, da bodo zaslužili trajnostne dohodke iz svojih spletnih dnevnikov. Če vam stane denar in sredstva za zagon svojega spletnega dnevnika, ni nobenega razloga, zakaj bi bile vaše storitve, vključno s pokritostjo, brezplačne.

Podjetja, ki pričakujejo, da bodo blogerji promovirali svoje izdelke, ker so plačali potovanje ali gostili kosilo, je BS. Zakaj bi se moral odpeljati nad možnostjo polno plačanih izletov? Tudi jaz se potrudim, hvala. Potrdite, če želite promocijo izdelka.

Če imate kakršno koli drugo vrsto poslovanja, imate pri upravljanju svojega spletnega dnevnika stroške, ki bi želeli izkoristiti vaše trdo delo, bi morali biti pripravljeni plačati ali vam prinesti nekaj drugih ugodnosti.

Tudi podjetja večkrat povabijo blogerje na dogodke, kot je privilegij, da dobite IV. Pozdravljeni, ne vem o drugih, vendar imam življenje, in veliko stvari moram odstopiti ali odreči, da se udeležite vašega dogodka. Govorimo o poslovanju, hvala.

Jasni pogoji za sodelovanje
Bloggers morajo postaviti jasne pogoje za sodelovanje. To bi moralo zajemati pristojbine, urnike, dejavnosti, ki jih je treba vključiti, in vse. Nekateri ga lahko imenujejo ponos. Drugi pa lahko izrazijo aroganco. Pravim, da je poslovno misleč. Vztrajati pri jasnih pogojih in pristojbinah za sodelovanje ali brez dogovora. Kasneje se mi boš zahvalil.

Prav tako se glasi: Kitajska vogalov 27% svetovnega trga pametnih telefonov

Sklepi
Sem že več kot osem let blogging in videl nekaj smeti, ki jih podjetja in podjetja vržejo na blogerje. Epizoda Samsung / Clinton Jeff me je spomnil na veliko od njih. Mislim, da bi se stvari morale spremeniti. Vendar se ne bo spremenilo, dokler jih blogerji pustijo, da nadaljujejo.

Incidenca Samsung / Clinton Jeffa je zelo visoka, čeprav se zdi, da je blogger v svojem očesu jasno postavil svoje stališče, vendar so ga Samsungovi predstavniki poskušali zmečkati, da bi postal lutka za družbo. Kako letite nekoga na pol poti po svetu, potem pa ga tako zapustite? Diši kot konjski gnoj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here